Tornar a les propostes

Càsting Carnet Jove 2019!

Passa-t'ho genial al Càsting Carnet Jove 2019!


Vols viure l'experiència d'assistir a les proves d'un càsting? Tens ganes de divertir-te? Doncs t'esperem al Càsting Carnet Jove 2019!


L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting a través del Programa Connecta't per tal què els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2020, que s'emetrà a diversos mitjans de comunicació de Catalunya durant els mesos de gener i febrer.

Aquí tens la informació sobre el procés d'inscripció, dies de les proves del càsting i dates de rodatge. No deixis passar l'oportunitat i Inscriu-te a www.carnetjove.cat/connectat!!!


  PERSONES DESTINATÀRIES  

  • Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Cal que els menors de 16 anys assisteixin al càsting acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, que haurà de signar la corresponent autorització, aportant el seu DNI i el DNI i llibre de família del menor. En cas que no vinguin acompanyats, hauran de portar una autorització signada pel seu pare, mare o tutor legal, amb una fotocòpia del DNI de l’adult, i el seu DNI i fotocòpia del llibre de família.
  • Les persones seleccionades han de prendre el compromís d’assistir els dies estipulats per la realització de la campanya: al rodatge de l’anunci, que tindrà lloc a finals d'octubre de 2019 (subjecte a canvis), i a la sessió fotogràfica, que pot tenir lloc un d’aquests tres dies, o a principis de novembre.


  PROCEDIMENT PER PARTICIPAR  

Heu d’estar registrats al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”.


  TERMINIS  

  • Termini per inscriure’s a la convocatòria: a partir del 26 d'agost, i fins a 15 de setembre de 2019.
  • Confirmació de la participació al càsting: Els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2019, el Carnet Jove es posarà en contacte amb les persones inscrites per coordinar les hores d’assistència al càsting. 
  • Dies del càsting: 25, 26 i 27 de setembre (dimecres, dijous i divendres), entre les 10h i les 19h.
  • Lloc del càsting: El càsting tindrà lloc a la seu de l‘Agència Catalana de la Joventut (C. Calàbria, 147, Barcelona).


  DETALLS DE LA CAMPANYA  

Es seleccionaran 30 participants per protagonitzar els rols principals i de figuració de la campanya publicitària del Carnet Jove per l’any 2020.

  • Realització de la campanya: El rodatge de l’anunci, tindrà lloc a finals d'octubre (subjecte a canvis), i la sessió fotogràfica podrà dur-se a terme aquests mateixos dies, o a principìs de novembre.
  • Honoraris: Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social i se’ls remunerarà amb uns honoraris de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzen un paper principal o de figuració (el tipus de rol el determinarà l’edició final de l’espot i en cap cas es podrà cobrar pels dos conceptes). Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats (els honoraris inclouen la sessió fotogràfica). La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet.
     

Consulta aquí les BASES COMPLETES i inscriu-te fins al 15 de setembre a:

www.carnetjove.cat/connectat

També et pot interessar:

Plató de Cinema

10% en el preu total en estudis superiors de cine, audiovisual i d'interpretació

Col·legi de Teatre de Barcelona

Matrícula gratuïta en el curs anual - 10% en l'Escola Lliure i el Casal d'Estiu

Porta 4 - Escola i sala de teatre

50% en la matrícula dels cursos anuals de teatre.

Pujar