Tornar a les propostes

Fira Mediterrània de Manresa

22a Fira Mediterrània de Manresa 
Del 10 al 13 d’octubre de 2019

 

La Fira Mediterrània de Manresa és un mercat d'espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en elements com la transmissió del patrimoni, el creuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura) i les músiques del món i folk (músiques vinculades a l’arrel des d’òptiques tant tradicionals com contemporànies).

Se celebra anualment des de l'any 1998 i ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

La Fira Mediterrània té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. Els espectacles programats són de diferents formats -petit, mig o gran-, de sala o de carrer, i adreçats tant al públic adult com al familiar.

La ciutat de Manresa tornarà a esdevenir l’epicentre cultural del país, posant la seva mirada a la cultura popular i les músiques del món. Més de 100 companyies i al voltant de 300 activitats ompliran la capital del Bages. 

 

--------->>>>>>>>> Amb el Carnet Jove tens 20% de descompte en l’entrada <<<<<<<<---------

COMPRA D'ENTRADES A TAQUILLES DE LA KURSAAL

Passeig Pere III, 35, Manresa

 

Tota la informació a: www.firamediterrania.cat


 

 

 

 

També et pot interessar:

Pujar