Tornar a les propostes

L'Alternativa

 L'ALTERNATIVA - 25è Festival de Cinema Independent de Barcelona 

 Del 12 al 18 de novembre del 2018 

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, celebra la seva 25a edició del 12 al 18 de novembre. Després de vint-i-cinc anys reivindicant el cinema més lliure, innovador i compromès, s’ha convertit en un dels festivals cinematogràfics més longeus de Barcelona.

És un punt de trobada que fomenta el diàleg, el debat, la participació activa i la formació, així com un espai de celebració, tant per a públic general com per a professionals, estudiants, seguidors del cinema independent i públic familiar. L’Alternativa compta amb dues seccions oficials competitives de llargmetratges i curtmetratges, i també amb seccions paral·leles

El festival celebra els seus 25 anys amb projeccions, seminaris i activitats entorn dels seus convidats: una selecció de dones muntadores i el director Boris Lehman. Les seccions paral·leles es completaran amb la secció Panorama, de produccions nacionals, i la secció Petits Experiments, amb cinema per als més joves de la casa. Alhora L’Alternativa ofereix una completa programació gratuïta, rica i diversa, cada tarda al Hall del CCCB, que aquest any acull una secció especial de curtmetratges dels 25 anys d’història del festival.

A més, l’Alternativa facilita espais per a la formació i el debat, amb una masterclass, tallers de creació, taules rodones i tallers per a escoles. La secció l’Alternativa Professionals, per la seva banda, celebrarà la 9a Jornada de l’Alternativa Professionals i les sessions d’assessorament de projectes Mentoring Projects.

La seu central tornarà a ser el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), juntament amb la Filmoteca de Catalunya, a les quals se sumen el cinema Zumzeig i l’espai NOOK. Així mateix el festival comptarà amb la plataforma digital de vídeo a la carta Filmin, en què es podrà veure una selecció dels films d’aquesta edició.


 Amb el Carnet Jove tarifa reduïda en la compra d’entrades! 

 

Més informació a la pàgina web del Festival.

 CCCB  - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
 C/ de Montalegre, 5
 08001 de Barcelona
 93 306 41 00

També et pot interessar:

Pujar