Tornar a les propostes

Marxes per Setmana Santa?

 SETMANA SANTA  - Del 15 al 22 d'abril del 2019

S’apropa la Setmana Santa i toca preparar les vacances!!

Si tens pensant viatjar, recorda que amb el Carnet Jove tens un munt de descomptes per organitzar-te les vacances i alhora estalviar-te un calerons. I a més, el teu CJ inclou una assegurança d’assistència en viatges Internacional, totalment de franc, tan sols per tenir el carnet. Informa't de les cobertures aquí!

 TagTravelling 
Si tens pensat anar a les Illes Balears, al Pack Jove 2018 tens 2 vals amb promoció amb fins un 50% de descompte en els bitllets de vaixell de Trasmediterranea per Mallorca, Menorca i Eivissa. Tanmateix, Tagtravelling també us ofereix un 10% de dte. en l’allotjament, si el reserveu a través del seu web. AQUÍ i AQUÍ.
 
 Grimaldi Lines 
Si tens pensat anar-te’n a Sardenya o Roma aprofita els vals del 30% de dte. de Grimaldi Lines. A més, et pots endur el teu cotxe de franc!
 
 AirEuropa 
Ara tens un 10% de dte. en la compra dels bitllets d’avió comprats a través del web d’Air Europa (el dte. tan sols s’aplica als vols operats per Air Europa). Informa-te'n aquí!
 
 Waynabox 
Tens un val que t'ofereix 20€ de dte. en els packs de viatge Waynabox. Una proposta diferent per viatjar, des de tan sols 130€ (preu amb el dte. CJ aplicat), en la que descobreixes el teu destí 48h. abans de marxar a una ciutat desconeguda. L'oferta inclou els vols d'anada i tornada i dues nit d'allotjament en una de les ciutats Waynabox! Fes un cop d'ull!
 
 Renfe i Renfe/SNCF en cooperación 
Aquest estiu, si viatges a França, tens un 25% de dte. en els bitllets dels trens d'alta velocitat de Renfe i SNCF cap a França AQUÍ. També tens un 20% de dte. en trens de curta, mitja o llarga distància, inclosos l’AVE i l’Avant, per tot l’estat! AQUÍ
 
 Xanascat 
Si busques allotjament, al Pack Jove 2018 tens 2 vals amb un 2x1 per als Albergs de la Xanascat! AQUÍ i AQUÍ!

 Hotelius Club 
Si busques hotels, també tens un 10%-15% de dte. en reserves d'hotels a Hotelius Club! AQUÍ


 B The Travel Brand 
7% de dte. en reserves amb més de 60 dies d’antelació. 5% de dte.directe, i 7% de dte. en Caixes d'Experiències PLAN B! AQUÍ


 Halcon Viatges 
6% de dte. o preus especials en esdeveniments - Bonificació en paquets vacacionals. Informa-te'n aquí!

 Rodi Motor Services 
Si tens pensat viatjar amb teu cotxe, posa’l a punt abans de marxar. Al Pack jove tens un val de 40€ de dte. per la revisió a Rodi Motor Services. Busca el teu taller!!!

 

A banda d’aquests descomptes que t’hem enumera’t, també en tens molts altres en càmpings, hotels, cases rurals, agencies de viatges, activitats d’aventura... Informa’t a la secció descomptes del web!!!

El Carnet Jove està homologat a nivell europeu: per tant el teu CJ també et serveix a més de 30 països europeus, on tens més de 60.000 avantatges. Informa-te’n a la secció Europa” del nostre web, o directament al web de l’Associació Europea del CJ, a www.eyca.org

 

També et pot interessar:

Pujar