Tornar a les propostes

Primavera Sound 2018

PRIMAVERA SOUND 2018

30 de maig a 3 de juny, Barcelona (Parc del Fòrum)
www.primaverasound.com


Compra l'abonament anticipat per Primavera Sound amb el 16% de descompte! Amb el teu Carnet Jove t'estalviaràs 35€!!!


Ja s’ha anunciat el cartell del Primavera Sound, i amb el teu Carnet Jove pots comprar el teu abonament anticipat pel festival, a partir del 29 de gener, per 180€!!

L’edició d’enguany del Primavera Sound tindrà entre d’altres aquests caps de cartell: Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and The Bad Seeds, The National, Lorde, Migos, A$AP Rocky, Jane Birkin... No deixis passar aquesta oportunitat i compra ja el teu abonament amb descompte pel festival urbà per excel·lència, que es celebra a Barcelona! Al Primavera Sound hi trobaràs pop, rock, hip-hop, electrònica i, en general, totes les músiques possibles!


El descompte s’aplica exclusivament sobre el preu de l’abonament en la venda anticipada online i no és vàlid en les entrades de dia:

  • Preu abonament normal: 215€ + càrrec de gestió de la compra online
  • Preu abonament Carnet Jove: 180€ + càrrec de gestió de la compra online


Pots comprar el teu abonament amb descompte fent servir el codi  "kracr68t" en el moment de fer la compra online anticipada a través dels següents webs:


Compra el teu abonament amb descompte abans que s'exhaureixin! Trobaràs tota la informació del festival a: www.primaverasound.com!

 

També et pot interessar:

Pujar