Tornar a les propostes

Primavera Sound 2018

PRIMAVERA SOUND 2018

30 de maig a 3 de juny, Barcelona (Parc del Fòrum)
www.primaverasound.com


Compra l'abonament anticipat per Primavera Sound amb el 16% de descompte! Amb el teu Carnet Jove t'estalviaràs 35€!!! I ara també 5€ de descompte en les entrades de dia!


Ja s’ha anunciat el cartell del Primavera Sound, i amb el teu Carnet Jove pots comprar el teu abonament anticipat pel festival, a partir del 29 de gener, per 180€!!

L’edició d’enguany del Primavera Sound tindrà entre d’altres aquests caps de cartell: Arctic Monkeys, Björk, Nick Cave and The Bad Seeds, The National, Lorde, Migos, A$AP Rocky, Jane Birkin... No deixis passar aquesta oportunitat i compra ja el teu abonament amb descompte pel festival urbà per excel·lència, que es celebra a Barcelona! Al Primavera Sound hi trobaràs pop, rock, hip-hop, electrònica i, en general, totes les músiques possibles!

DESCOMPTE ABONAMENTS:

  • Preu abonament normal: 215€ + càrrec de gestió de la compra online
  • Preu abonament Carnet Jove: 180€ + càrrec de gestió de la compra online


Pots comprar el teu abonament amb descompte fent servir el codi  kracr68t en el moment de fer la compra online anticipada a través dels següents webs:


Compra el teu abonament amb descompte abans que s'exhaureixin! Trobaràs tota la informació del festival a: www.primaverasound.com!

 

  NOVETAT  

DESCOMPTE ENTRADES DE DIA:

Descompte de 5€ (Entrada general 85€, amb descompte Carnet Jove 80€) + càrrec de gestió de la compra online

ENTRADES DE DIA de DISSABTE EXHAURIDES

Pots comprar el teu abonament amb descompte fent servir el codi  mM53NFZW en el moment de fer la compra online anticipada:

https://www.redtkt.com/festivals/entrada-de-dia-primavera-sound-2018-carnet-jove/barcelona

També et pot interessar:

Pujar