Tornar a les propostes

Aquests són els resultats de l'Acció Participativa!


Aquests són els resultats de la vostra col·laboració a l'Acció Participativa del Carnet Jove! Més de 10.000 joves, 350.000 interactuacions i 64 propostes de millora!

 MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA PARTICIPACIÓ! SOM-HI!!! 


El Carnet Jove és el servei públic més utilitzat pels joves a Catalunya, amb més de 550.000 titulars, el tercer més important d’Europa.

Després de 30 anys des de la seva creació, hi ha la voluntat de millorar encara més aquest servei, fer-lo més útil i adaptat a les vostres necessitats i interessos, però comptant amb la vostra participació activa.

D’aquesta manera, hem realitzat una Acció Participativa entre tots els joves, totalment oberta, perquè ens digueu tot allò que voleu i desitgeu que contempli el Carnet Jove, a qualsevol nivell.

Aquesta acció s’ha desenvolupat a través de les xarxes i presencialment mitjançant diferents fases durant vuit mesos, entre els anys 2016 i 2017.

Hi heu participat més de 10.000 joves, amb més de 350.000 interactuacions, i finalment hem recopilat un total de 64 propostes concretes, en àmbits molt diferents.

La voluntat d’aquesta Acció Participativa és que sigui vinculant, i per tant, hi ha el compromís de donar resposta a les 64 propostes concretes que heu fet.

Aquest document és el retorn que us fem dels resultats de l’Acció Participativa, amb un breu resum de l’acció, però també conté el que és més important: les vostres propostes i les respostes d’acció corresponents que es preveuen al respecte.

Ja s’han començat a implementar algunes accions i hi ha el compromís de seguir treballant-hi per fer-ho, des d’ara mateix i durant els propers anys.

La voluntat és que la vostra participació no finalitzi aquí, si no que s’integri en el dia a dia del Carnet Jove, i que a partir d’ara preneu part activa en el que ha de ser el Carnet Jove del futur!

 

També et pot interessar:

Pujar