Tornar a les propostes

Les Oblidades al Teatre Akademia

Les Oblidades (Premi Teatre Akadèmia) Autoria i direcció de Lara Díez

Les Oblidades són les dones anònimes. Aquelles de les que no s’escriuen llibres, ni es fan pintures, ni s’erigeixen com a símbol d’una determinada feminitat. Són dones que han estat allà però que no les recordem perquè mai hem escoltat la seva veu, ningú les va entrevistar.

Generacions i generacions de maltractament i submissió en totes les cultures i en tots els estaments socials per la tirania heteropatriarcal.

Mirem on mirem, dones i dones i dones esclaves dels homes.

Elles, les que hem oblidat, tenen l’experiència i la veritat que ens farà lliures. Només cal que recordem que les portem a dins.

Un viatge pel sentit de la memòria i l’existència a través de les dones.

 

>>>>>>>>>>>>>>················PROMOCIÓ EXCLUSIVA PELS TITULARS DEL CARNET JOVE - ENTRADES A 9€ ·················<<<<<<<<<<<

PER LES FUNCIONS DEL 23 DE MAIG AL 2 DE JUNY

Per comprar l’entrada entra a aquest enllaç 

 

  • 23 de Maig:  Col•loqui Post-Funció amb la companyia de l’espectacle. Moderat per Andrea Segura, directora dels espectacles Sarab i Yes, potser, i guanyadora del Premi Teatre Akadèmia durant la 1a edició del Festival Mikro Teatre i amb la participació especial de la Dra. Núria Sara Miras, Directora del Festival Pensa i Responsable de la Comissió d’Igualtat de la Facultat de Filosofia de Barcelona.
  • 29 de Maig: Col•loqui Post-Funció moderat per Recomana.cat (Itinerari: La dona protagonista)

 

Repartiment: Míriam Monlleó i Bàrbara Roig

 

Teatre Akadèmia
Durada: 80 minuts
Idioma: Català

Dates i Horari Del 22 de maig al 16 de juny I De dimecres a dissabte: 20.30 h I Diumenge18 h

 

També et pot interessar:

Pujar