Tornar a les propostes

Temporada Alta

                                                                                         

Del 6 de setembre al 9 de desembre de 2019

 

Temporada Alta és el festival d'arts escèniques que se celebra a les ciutats de Girona i Salt durant els mesos d'octubre, novembre i desembre. Al llarg de seva història ha guanyat el reconeixement del sector, del públic i de la premsa especialitzada, que l'ha descrit com "el millor festival de l'Estat espanyol", fins a convertir-se en un esdeveniment de referència que comença a fer-se lloc entre els principals festivals europeus.

L'aposta per programar grans noms de l'escena internacional es complementa amb la voluntat de ser una plataforma de presentació de nous talents. Tot això, juntament amb la programació de gèneres diversos, per a diferents públics i una acurada oferta d'activitats paral·leles, ha convertit Temporada Alta en una cita ineludible.
Temporada Alta és un espai d'exhibició per a artistes nacionals i internacionals que també programa diverses estrenes absolutes. El festival s'ha convertit en un espai de creació i aventura, tant per a artistes com pel seu públic.

 

>>>> Amb el teu Carnet Jove tens un 15% de dte. en l'entrada! <<<<

 

♦ COM ACONSEGUIR-LA:
A partir del 5 de setembre podràs fer-te amb la teva entrada en línia o a taquilles.

               º En línia: AQUÍ seleccionant "C.JOVE" a la casella de descomptes.

               º A taquilles:

- El dia 5 de setembre a taquilles del Teatre Municipal de Girona (Saló de descans) i del Teatre de Salt de 9 a 20h

- A partir del dia 6 de setembre a taquilles del Teatre Municipal de Girona (de dimarts a divendres de 13 a 17h), l'Auditori de Girona (de dimarts a divendres d'11 a 13h) i el Teatre de Salt (dijous i divendres de 19 a 21h)

** Descompte aplicable a tots els espectacles excepte els espectacles de programació familiar i la programació de cinema, Llibràlegs, el IX Torneig de Dramatúrgia Catalana, els concerts d'Amaia i Manel.**

 

Si no vols esperar fins al 5 de setembre, que sàpigues que alguns dels espectacles ja es troben disponibles per a la compra d'entrades. Els trobaràs AQUÍ

Podreu veure la presentació de la programació completa a partir del 2 de setembre a la web de Temporada Alta

També et pot interessar:

Pujar