Tornar a les propostes

Tradicionàrius 2019

 TRADICIONÀRIUS - PRIMAVERA FOLK

Del 24 d'abril  al 21 de Juny
 

La programació continua després de la 32ena edició del Festival Tradicionàrius, amb la mateixa voluntat de difondre la música tradicional i d’arrel sota el nom de Primavera Folk que compta amb  una programació àmplia i diversa que ens mostra, un cop més, la vitalitat creativa del sector. 

Enguany ens interessa mostrar especialment aquelles propostes que treballen la interacció entre la música d’arrel tradicional i altres expressions artístiques: la dansa, el moviment escènic, la cançó, la improvisació, la veu dels poetes... i, per descomptat, l’ús de la tecnologia sonora contemporània.

Aquesta nova edició del Tradicionàrius conmemora el 25è aniversari del naixement de C.A.T. (Centre Artesà Tradicionàrius)

En aquests anys el C.A.T. ha programat de forma regular concerts, balls i sessions d'improvisació i intercanvi entre solistes i grups, ha mantingut sempre una mirada oberta sobre les diferents propostes de cada moment. S’ha intentat programar qualsevol músic o grup que fes ús del repertori, dels instruments i de les estructures de la música tradicional –amb independència de l’opció estètica de cadascú–. De la reinterpretació fidel a la fusió, passant per la “riproposta”, tothom hi ha tingut cabuda.

Tot i que el seu àmbit preferent d'actuació és la música tradicional catalana, el C.A.T. incorpora a les seves programacions grups i solistes d'altres tradicions musicals. A banda de les de l'Estat espanyol, occitans, francesos, italians, irlandesos, grecs, etc. han participat a la programació de concerts.

 

Amb el teu Carnet Jove tens fins a un 50% de descompte en els següents espectacles 

 

El So que balla. Divendres 17 de maig de 2019. 22 h. Un espectacle de música i dansa que de ben segur ens transportarà a un món de sensacions i emocions ben arrelat a una part de les terres fque envolten la mar Mediterrània.

Promoció Carnet Jove: 50% de descompte – 6 €

 

La Patum al CAT  Dijous 13 de juny de 2019 - 21h30 Un concert únic al món, només a Berga i a la Vila de Gràcia, per Corpus. Enguany les melodies patumaires passaran pel sedàs del jazz, de manera que la Banda Memorial Cuadra comptarà amb la participació del grup Andrea Motis Quintet.

Promoció Carnet Jove: 20% de descompte – 8 €

 

Recorda que en totes les altres actuacions sota el marc Tradicionàrius, pots aconserguir el teu 20% de descompte només per ser titular del Carnet jove! 
Consulta la programació aquí.

 


 Festival Folk Internacional Tradicionàrius 
Centre Artesà Tradicionàrius
Plaça Anna Frank, s/n
Barcelona

També et pot interessar:

Pujar