Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà

Amb el Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de la Bisbal d'Empordà.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de la Bisbal d'Empordà, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la Bisbal d'Empordà i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà?

Descobreix un món d’avantatges a la Bisbal d'Empordà

Avantatges en serveis municipals de la Bisbal d'Empordà

Avantatges en comerços i entitats de la Bisbal d'Empordà

A més, amb el teu Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Bisbal d'Empordà a l’enllaç que trobaràs a sota!

Multipaper

Aconsegueix el material de papereria o llibreria que necessites. A la Papereria Multipaper Copisteria tens un 10% de descompte en tots els productes excepte fotocòpies i impressions, amb el Carnet Jove.

Òptica Pardo

Il·lumina la teva mirada a Òptica Pardo, l'òptica de confiança. Amb el Carnet Jove, tens descomptes del 20% al 30% en ulleres, muntures, vidres i lot de lents.

La Siglantana

Tot el que busques ho trobaràs a La Siglantana. Amb el Carnet Jove, tens un 10% de descompte en papereria i articles de regal.

Jay et Jay's

Necessites moblar casa teva? Penses a regalar un moble o un complement per a la llar a algú especial? A Jay et Jay's tens un descompte del 10% en tots els productes, amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a la Bisbal d'Empordà!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Bisbal d'Empordà no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Gran Circ de Nadal de Girona

Per celebrar el seu 10è aniversari, el Gran Circ de Nadal de Girona proposa un espectacle totalment nou. Del 25 al 30 de desembre, la nova carpa serà el marc d'un espectacle protagonitzat per 25 artistes internacionals i orquestra en directe. No te'l perdis!

Esquí nòrdic amb descompte

Gaudir de l'alta muntanya i fer servir el Carnet Jove és el que es porta ara! Tens ganes de fer una escapada a la neu? Consulta la llista d'estacions disponibles, aprofita els descomptes que t'oferim i gaudeix de l'hivern fent esquí nòrdic!

Palau de la Música

Els amants de la música teniu una cita obligada al Palau de la Música Catalana. Una entitat que per mitjà de la seva activitat promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers. Aprofita el descompte del 30% en l'entrada per a tots els cicles de la programació que tens amb el Carnet Jove!

PortAventura - Nadal

Pels seus espectacles nadalencs, la seva tematització de conte, els seus divertits personatges i les seves atraccions icòniques, PortAventura World et farà viure un Nadal únic que recordareu sempre. Vine i fes que aquest Nadal duri tota la vida: del 18 de novembre al 7 de gener no deixis passar l'oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de la Bisbal d'Empordà?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a la Bisbal d'Empordà.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Bisbal d'Empordà tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de la Bisbal d'Empordà i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Bisbal d'Empordà a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar