Tornar a les propostes

Nova marca de la CCMA

AJUDA'NS A CREAR LA IMATGE DE LA NOVA PLATAFORMA PER A JOVES DE LA CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals)

L'empresa EVIL LOVE realitzarà, durant el mes de maig de 2023, una sèrie de tests per crear i definir la imatge de la nova plataforma digital per a joves de la CCMA (Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, SA).

Es seleccionaran 21 persones que vulguin participar en la realització d’aquests tests, per aquest motiu obrim un període d'inscripció a través del Programa Connecta't. a l'apartat de " Sorteigs" .  Aquestes 21 persones seleccionades participaran en el procés final per ajudar a escollir i detectar el millor nom i disseny per poder implementar-los després. (Els testos tindran una durada màxima de dues hores i seran un sol dia).

Si ets de les persones escollides tindràs recompensa: Una targeta moneder per un import de 80€ quan siguin testos presencials o de 60€ quan siguin virtuals!

APUNTA'T!

 

REQUISITS

  • Ser titular vigent del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya

  • Tenir entre 12 i 31 anys

  • Si ets menor d'edat i ets seleccionat hauràs de descarregar-te l'autorització i omplir-la degudament. 

  • Prendre el compromís d'assistir (de forma virtual o presencial) els dies estipulats per a la realització dels tests.

 

TERMINIS

  • Termini per inscriure’s: des del dilluns 24 d’abril de 2023 fins a dilluns al 8 de maig de 2023 a les 23.59h. - CONVOCATÒRIA TANCADA

  • Confirmació de la participació als tests EVIL LOVE farà la selecció entre les persones inscrites i s'hi posarà en contacte.

  • La durada de cada test serà com a màxim de dues hores durant un únic dia.

 

CONDICIONS

EVIL LOVE lliurarà a les 21 persones que realitzin el test un obsequi compensatori que consisteix en una targeta moneder per un import de 80 euros quan siguin presencials o de 60 euros quan siguin virtuals

 

Per a més informació detallada dels terminis, obligacions i compensacions, consulta les bases legals en aquest enllaç 

També et pot interessar:

Pujar