Tornar a les propostes

Càsting Carnet Jove 2020!

MOLTES I MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES PER PARTICIPAR AL CÀSTING DEL CARNET JOVE
FENT SENZILLAMENT DE VOSALTRES MATEIXOS/ES!!

TENIU UN GRAN TALENT I UN FORT POTENCIAL, I HA ESTAT MOLT DIFÍCIL FER-NE LA SELECCIÓ
PERQUÈ TOTS/ES VOSALTRES EN DONEU EL PERFIL!!

  JA TENIM LES 219 PERSONES PRE-SELECCIONADES QUE PASSEN A LA FASE DE PROVES PRESENCIALS FINALS!!!!!

En cas que siguis una d'elles, la productora que gestiona el càsting es posarà en contacte amb tu per donar-te cita per fer les proves finals.

ENHORABONA ALS I LES PRE-SELECCIONADES I MOLTA SORT A LES PROVES!!!

 

 GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ 
I US 
ANIMEM A CONTINUAR PARTICIPANT EN LES PROPOSTES I SORTEJOS DEL CARNET JOVE!! :)


CÀSTING CARNET JOVE 2020

L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la campanya publicitària del carnet per l'any 2021!

Busquem diversitat i joves naturals, i no has de tenir cap habilitat ni característica especial per participar!!!


Consulta les BASES COMPLETES! No deixis passar l'oportunitat i inscriu-te a: www.carnetjove.cat/connectat!

 

  PERSONES DESTINATÀRIES  

  • Titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya que tinguin entre 12 i 31 anys. Caldrà que els menors de 16 anys disposin d'una autorització del seu pare, mare o tutor legal.
  • Les persones seleccionades han de prendre el compromís d'assistir els dies estipulats per a la realització de la campanya: al rodatge de l'anunci i a la sessió fotogràfica que tindrà lloc a principis de novembre de 2020 (dates subjectes a canvis).


  PROCEDIMENT PER PARTICIPAR  

FASE INICIAL VIRTUAL

Has de registrar-te al web del Programa Connecta’t del Carnet Jove, www.carnetjove.cat/connectat per fer la sol·licitud de participació a la convocatòria penjada a la secció “Sorteigs”.

A la part final del procés d'inscripció, et facilitarem un enllaç a la plataforma de l'agència on hauràs de penjar una fotografia i dos vídeos. Són vídeos de curta durada que pots gravar amb qualsevol dispositiu. 

Un cop finalitzada la fase virtual es farà una preselecció de com a màxim 200 joves.

COM PREPARAR EL TEU CÀSTING VIRTUAL

Al dia següent d'inscriu-re't al web del Connecta't rebràs un mail amb l'enllaç de la plataforma on penjar la teva participació. Si us plau, abans d'iniciar el procés de participació a la plataforma, assegura't de tenir tot el material enregistrat que et demanaran:

1) Fotografia: Puja una fotografia o retrat que et defineixi. Pot ser un selfie o una fotografia que t’hagi fet algú, amb un mòbil o càmera de fotos amateur o professional. No importa la qualitat, sinó que tu mateix/a creguis que és una bona foto teva. Si tens dubtes, pots pujar més d’una fotografia. Et demanem que sigui en format JPEG i que no superi els 10Mb.

2) Videocàsting: El pots filmar amb qualsevol dispositiu mòbil, tablet, càmera de fotos o càmera de vídeo.

El primer vídeo serà una presentació de tu mateix/a: el pots filmar a casa teva, en una habitació tranquil·la i on t’arribi llum natural. Però si et sents més còmode gravant-lo en exteriors, també ets lliure de fer-ho. Pots parlar en català, castellà o anglès, la llengua amb la que et sentis més còmode. Explica’ns qui ets, on vius, i el més important, què t’agrada fer i què et defineix com a persona. Explica’ns perquè fas servir el Carnet Jove, quins són els avantatges o descomptes que has fet servir i, si tens algun suggeriment per millorar, ens ho pots fer arribar també. Aquest vídeo pot durar aproximadament 1 minut i l’has de gravar tot seguit, sense editar. No importa si t’equivoques en alguna paraula, sigues espontani/a!

El segon vídeo és un vídeo opcional i completament lliure. Si tens alguna habilitat especial que ens vulguis compartir, ja sigui davant de la càmera (actuant, ballant, tocant un instrument musical o cantant, recitant poesia, practicant el teu esport preferit, etc), o bé darrere la càmera (dirigint, filmant o fotografiant, editant vídeo o fent efectes especials, dissenyant vestuari o coreografies pels altres, maquillant o pentinant, dibuixant storyboards o animacions, composant música o creant bodegons/sets de filmació, etc), aquest és el teu moment per ensenyar-nos què pots arribar a fer. També pots explicar una història o experiència que hagis viscut darrerament i que creguis important compartir. Aquest video pot durar entre 30 segons i 2 minuts, el pots editar o filmar en una sola presa o estil Tiktok. Tens llibertat creativa absoluta!!!

* Preferim que els vídeos siguin en format horitzontal i, si els vols optimitzar, el format i resolució ideal serà MP4, tamany 1280x720 (720p), tot i que pots enviar-los a qualsevol tamany i nosaltres els optimitzarem quan els pugis. Si vols enviar algun video en format vertical també serà acceptat.

FASE FINAL PRESENCIAL

Es convocarà a cadascuna de les persones preseleccionades a una prova final presencial, que tindrà lloc a cadascuna de les cinc demarcacions catalanes (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Terres de l'Ebre). En la convocatòria que rebran, se'ls informarà sobre el lloc i la data de la prova presencial, prioritzant l'opció que els titulars hagin sol·licitat a la fase virtual a través de la plataforma de l'agència.

Si degut a la situació sanitària provocada per la COVID-19 no és possible celebrar la fase final presencialment, es preveu una alternativa virtual, que s'informarà convenientment a les persones pre-seleccionades com a finalistes.

Un cop celebrada la fase final es decidiran els 30 joves seleccionats per la campanya.

 

  TERMINIS  

  • Termini per inscriure’s a la convocatòria: A partir del 24 d'agost, i fins al 14 de setembre de 2020.
  • Preselecció de finalistes: Durant la primera setmana d'octubre de 2020 (subjecte a canvis) es contactarà amb les 200 persones joves pre-seleccionades per convocar-los a les proves finals.
  • Proves presencials als finalistes: Es realitzaran entre el 9 i el 16 d'octubre de 2020 (subjecte a canvis) i es comunicarà a cada persona pre-seleccionada el dia, hora i lloc en que haurà de realitzar la seva prova final.


  DETALLS DE LA CAMPANYA  

Es seleccionaran 30 participants per protagonitzar els rols principals i de figuració de la campanya publicitària del Carnet Jove per l’any 2021.

  • Realització de la campanya: El rodatge de l’anunci i la sessió fotogràfica tindran lloc a principis de novembre de 2020 (subjecte a canvis).
  • Honoraris: Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social. L’agència de publicitat Caldas Naya els remunerarà en base al Conveni Col·lectiu aplicable, relatiu al Sector Audiovisual, i regulador de les relacions laborals entre els productors d'obres audiovisuals i els actors. Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats. La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència Caldas Naya l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet del Carnet Jove.

També et pot interessar:

Pujar