Tornar a les propostes

Cicle Gaudí 2023

CICLE GAUDÍ 

El Cicle Gaudí és una proposta de l’Acadèmia del Cinema Català que apropa a 112 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. 

El Cicle Gaudí t’apropa cada mes al cinema català més recent a diferents espais de tot Catalunya. Gaudeix del cinema de casa nostra! 

Cerca la teva sala més propera AQUÍ

LA PEL·LÍCULA DEL MES DE MARÇ- SURO

l’Helena i l’Ivan es proposen construir una nova vida en una casa de la família a l’Empordà, enmig de boscos d’alzines sureres. Però els seus punts de vista diferents sobre com viure a la terra emergeixen i desafien el seu futur com a parella.

Nominada a millor interpretació i direcció novella als Premis Goya, nominada a 10 candidatures als XV Premis Gaudí i premiada al Festival de Sant Sebastià.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3€

El nostre cinema més a prop de casa!

Més informació a www.ciclegaudi.cat

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Els podeu trobar a Twitter, Facebook i Instagram @CicleGaudi

També et pot interessar:

Pujar