Tornar a les propostes

CLOTILDE FEST 2020

CLOTILDE FEST 2020

Sara Roy, Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Manel en concert

als JARDINS DEL PALAU ROBERT  el 2, 3 i 4 d'octubre

El festival s’organitza amb totes les mesures de seguretat per la Covid-19 CONSULTA LES MESURES AQUÍ

El Palau Robert, equipament lúdic i cultural depenent de la Vicepresidència del Govern, i l’Agència Catalana de la Joventut organitzen, amb el suport d’Europa FM, Ràdio Flaixbac, iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA), i Creu Roja Catalunya, la segona edició del festival Clotilde Fest, amb les actuacions de Sara Roy, Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Manel, en tres concerts programats els dies 2,3 i 4 d’octubre.

Aconsegueix la teva invitació per a tu i el teu acompanyant participant al sorteig contestant correctament a una senzilla pregunta que et farem sobre el concert.

Participa des d'avui i fins al 28/09 a les 23.59h

EL 29/09 farem el SORTEIG, estigueu atents que si heu resultat guanyadors us avisarem via e-mail.

Són un total de 62 entrades per a dues persones per cada concert a repartir entre tots els guanyadors. MOLTA SORT!

DIVENDRES 2 d'octubre
20 a 23h 
Europa FM 
Sara Roy 
Miki Núñez 

PARTICIPA al sorteig!

DISSABTE 3 d'octubre

20 a 23h 
Flaixbac 
Suu 
Els Amics de les Arts 
 
DIUMENGE 4 d'octubre
20 a 23h
iCat
Manel 

 

* En el cas de menors de 16 anys, l’acompanyant caldrà que sigui el pare, la mare o tutor/a (caldrà presentar llibre de família i dni), o l’adult que aquests autoritzin (caldrà presentar full d’autorització).

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA

Els concurs s’adreça a joves aficionats a la fotografia en edats compreses entre els 18 i els 30 anys que podran presentar tres fotografies dels concerts a l’adreça de correu palaurobert@gencat.cat El termini de presentació de les obres finalitzarà el 7 d’octubre. El  jurat estarà format per  un representant de la Direcció General de Difusió, un altre de l’Agència Catalana de la Joventut i un tercer de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya.

Premis

El primer premi està dotat amb 300 euros. El segon premi, amb un curs d’iniciació a la fotografia a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC), i el tercer, amb 150 euros.

Les fotos guanyadores s’exhibiran a l’aparador del Palau Robert entre el 19 d’octubre i l’1 de novembre.

També et pot interessar:

Pujar