Tornar a les propostes

Llançament del Còmic "El metall del desert" d'Arkaitz González

 El metall del desert 
 

Us presentem el Còmic d'Arkaitz González,  guanyador de la Beca CJ Connecta't al Còmic!!

 

Sinopsi

Quan la Nora rep burles constants per part de la Greta, una altra jove de la ciutat, decideix plantar-li cara a les seves inseguretats i demostrar-se a si mateixa que es una persona molt vàlida. I es que viure a una ciutat de mecànics al mig del desert pel que migren criatures gegants no evita que aquestes situacions tan cotidianes existeixin. Fins on serà capaç d’arribar la Nora per demostrar-li a la Greta i a si mateixa que pot superar les seves pors?

 

Arkaitz González

Il·lustrador, dibuixant i professor de còmic d’origen basc. A Irun, la ciutat on va néixer, participa en varis fanzines i revistes, així com en l'organització de les cinc edicions del ja desaparegut Saló del Còmic de Irun.
Al 2012 es va traslladar a Barcelona i va estudiar Art Gràfic a la Escola Joso, sent paral·lelament professor de còmic en centres culturals.
En els últims anys, a més de treballar de professor, fent vinyetes per a publicitat i preparant un projecte personal, que espera que vegi la llum aviat, participa en el còmic coral Diferente i en la revista Sextories Magazine.

 


Consulta a la nostra web les llibreries on pots trobar descompte amb el teu carnet jove i aconsegueix-lo.

O si ho prefereixes, el pots comprar directament a Panini, l'editorial que ho ha publicat AQUÍ

També et pot interessar:

Pujar