Tornar a les propostes

De vacances amb el Carnet Jove sota el braç!!

 Gaudeix de l'estiu amb el Carnet Jove sota el braç! 

 

Davant la situació provocada per la COVID-19, us recomanem que seguiu les recomanacions del PROCICAT a l’hora de desenvolupar les vostres activitats i desplaçaments, que poden anar canviant i ser diferents depenent de la zona geogràfica on visquis.

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/

 

Recorda de dur sempre el teu Carnet Jove al damunt… O si ho prefereixes, a través del teu Smartphone, fes servir el Carnet Jove Virtual o els vals del  Pack Jove 2020  

 • Informa’t i Descarregat l’App pitjant AQUÍ 


 Si estàs planificant una escapada… tsss! No t’embalis! 
 -  No deixis de fer un cop d’ull a tots els descomptes que tens amb el Carnet Jove!

 

 • Recorda també que amb Creuers Mare Nostrum podràs gaudir d’unes vistes privilegiades de la Costa Brava!
 • Si els teus plans són menys moguts i el què vols és simplement passar amb la major dignitat possible la horrorosa calor de les terres catalanes… Posa’t en remull o gaudeix de la cultura i l’aire acondicionat en els millors cinemes, teatres i museus de Catalunya!
  (Selecciona al cercador en l’apartat “Descomptes” – “Cinemes”)
  (Selecciona al cercador en l’apartat “Descomptes” – “Museus”)
  (Selecciona al cercador en l’apartat “Descomptes” – “Teatres”)

   
 • T’agrada el teatre? Tens 50% de dte. al Gran Teatre del Liceu. O si ets més de cine, a Ocine tens la tarifa reduïda tots els dies de la setmana, i a Cinesa i als cinemes del Circuit Urgellenc tens 2x1 en l'entrada! i als cinemes ACEC un 2x1 en l'entrada de dilluns a divendres.
 • I si vols dinar o sopar fora de casa… consulta el llistat de bars, restaurants i cadenes de restauració on tens descompte! Pans&Company, FrescCo, Llagurt, Subway, TIMESBURG...
  (Selecciona al cercador en l’apartat “Descomptes” – “Lleure” – “Restauració”)
 • Consulta les piscines on podràs passar un magnífic dia! Busca-les al cercador en l’apartat “Descomptes” amb la paraula “Piscina”
 • Ves-te’n a Ses Illes… fins al 50% de dte. amb TagTravelling!
 • Agències de viatges: on t’assessoraran i on podras trobar el millor viatge per aquest estiu!
  (Selecciona al cercador en l’apartat “Descomptes” – “Turisme – mobilitat” – “Turisme”).
 • Si viatges a l’estranger… També tens descomptes ja que el Carnet Jove està homologat a nivel Europeu, i és vàlid en més de 30 països. Fes-ne una ullada AQUÍ!
 • I tot això amb la màxima seguretat i tranquil·litat… ja que tens l’assegurança d’assistència en viatges de franc pel sol fet de ser titular del Carnet Jove! Més informació AQUÍ!


Encara que si a més a més de remullar-te, t’agrada l’adrenalina… Pots anar a algun dels millors parcs aquàtics i parcs d’atraccions de Catalunya:

També et pot interessar:

Pujar