Tornar a les propostes

Desplegament Acció Participativa

Entre els anys 2016 i 2017, més de 10.000 joves vau donar la vostra opinió a l’Acció Participativa del Carnet Jove, per dir-nos com voleu que sigui el carnet del futur.

Durant aquests anys, s’han anat desplegant diverses actuacions per complir amb el compromís de donar resposta a les propostes concretes que van sortir d’aquesta acció, amb l’objectiu de millorar el carnet i fer-lo més útil i adaptat a les vostres necessitats i interessos.

Com que volem que la vostra participació continuï en el dia a dia del Carnet Jove, i que prengueu part activa en el carnet, volem fer-vos partícips de la progressió d’aquest desplegament i us presentem els resultats!

Del conjunt de les propostes presentades inicialment que incideixen exclusivament en la gestió del Carnet Jove, ja tenim 40 en marxa, i continuem treballant per implementar la resta, que en molts casos depèn de noves solucions tecnològiques que ja s’estan estudiant en l’actualitat.
 

Entre les accions més destacades hi ha el desenvolupament del projecte pilot del Carnet Jove Municipal, que respon a algunes de les propostes que vau fer i que tenen a veure amb la proximitat territorial del carnet. El pilot s’ha desplegat en col·laboració amb els Ajuntaments per apropar-vos el carnet, potenciar l’ús en el vostre dia a dia i promoure el comerç sostenible i de proximitat. Els resultats han estat positius i a partir de l'any 2021 es preveu la implementació gradual a la resta de poblacions de Catalunya.

També responent a les vostres peticions, s’ha potenciat la segmentació de la comunicació per fer-vos arribar una informació del carnet a mida a través dels nostres canals de difusió, tenint en compte la vostra residència, edat...

Per últim, entre les propostes implementades també destaca l’ampliació de les Experiències Carnet Jove, per donar resposta a la vostra petició d’organitzar activitats adreçades exclusivament als titulars del carnet.
 

També et pot interessar:

Pujar