Tornar a les propostes

Experiència CJ - ART i TERRITORI

Si tens curiosat i emoció per l'art contemporari, el territori i el patrimoni col·lectiu, t'agrada aprendre, i vols compartir una experiència artística i cultural única, participa per guanyar una de les dues places per assistir de franc al curs "Art i Territori" que té lloc a Agramunt!
 

"Art i Territori" és un curs sobre art contemporani, cultura, patrimoni col·lectiu i territori. Té un caràcter pràctic i interdisciplinari que permet aprendre sense aules, experimentant, trepitjant el territori i gaudint, i està emmarcat dins els cursos d'estiu de la Universitat de Lleida (UdL).

 
La unitat temàtica d'aquesta 6a edició del curs són els porxos (coberts) i els paisatges humans i urbans que s'hi generen. Enguany els ponents, des de les seves diferents disciplines i visions, han treballat plegats per presentar un curs com a projecte global, per tal de prendre consciència d'aquest tipus de construcció, de quins son els usos que els ciutadans del segle XXI en fan d'aquests espais i, sobretot, imaginar i crear noves possibilitats.
 
Més informació sobre el curs a: www.artiterritori.cat
 
  • Termini de participació: De dimecres 5 de juny a dijous 20 de juny de 2019.
  • Data del sorteig: Divendres, 21 de juny de 2019.
  • Curs "Art i Territori": 3, 4 i 5 de juliol (25 hores), a Lo Pardal, seu de la Fundació Guillem Viladot, a Agramunt. La participació no està convalidada per la UdL.
  • Important: Els guanyadors/es han de rendre el compromís d'estar disponibles i assistir al curs.

Participa a www.carnetjove.cat/connectat responent correctament el qüestionari!!

També et pot interessar:

Pujar