Tornar a les propostes

Fes-te ara el Carnet Jove digital de 2024

 EL CARNET JOVE* ARA ÉS EN FORMAT DIGITAL 
 MÉS PRÀCTIC, MÉS SOSTENIBLE! 

Per seguir gaudint de tots els seus avantatges, tan sols hauràs de descarregar l’APP “Carnet Jove CAT”, i registrar-te per tenir-lo activat i a punt per utilitzar el nou Carnet Jove digital des del teu mòbil.

Si encara no tens el Carnet Jove o el tens caducat, fes-te’l ara mateix i ja tindràs el nou format digital vigent fins al 31/12/2024.


  Com puc fer-me el Carnet Jove?  

  • Si ets major de 18 anys, pots fer-te’l en línia en aquest portal web, a imagin o presencialment a qualsevol oficina de CaixaBank.
  • Si ets menor d’edat, hauràs d’anar presencialment a qualsevol oficina de CaixaBank, acompanyat del teu pare, mare o tutor legal.

En tots els casos, has de complir els següents requisits:

  • Tenir entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos.
  • Residir a Catalunya.
  • Disposar/presentar el teu DNI/NIE.
  • Efectuar el pagament de 8,65 € corresponent a la quota anual del Carnet.


Passats 7-9 dies des de la teva petició podràs fer el registre i descarregar-te l’APP “Carnet Jove CAT” per començar a utilitzar el teu Carnet Jove digital des del mòbil.


Amb el teu Carnet Jove gaudiràs de:

Més de 8.000 avantatges arreu de Catalunya. Consulta’ls AQUÍ.

Més de 150 vals exclusius del Pack Jove. Consulta’ls AQUÍ.

Més de 60.000 avantatges en més de 30 països europeus. Consulta'ls AQUÍ.

 *Carnet Jove, targeta no financera per a joves d'entre 12 i 30 anys (ambdues edats incloses). Carnet Jove, targeta de dèbit per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses) i de crèdit per als de 16 a 30 anys (ambdues edats incloses). Targetes emeses per l'entitat de pagament híbrida CaixaBank Payments & Consumer, E.F.C., E.P., S.A.U. (CPC), amb NIF A-08980153 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 8776. Concessió de les targetes subjecta a la prèvia aprovació per part de CPC. Pots consultar els preus habitualment aplicats als serveis bancaris prestats amb més freqüència (annex 1) a: www.caixabank.es/tarifas. Carnet Jove, targeta de prepagament per a joves d'entre 14 i 30 anys (ambdues edats incloses). Targeta emesa per l'entitat de diners electrònics Global Payments MoneyToPay, E.D.E., S.L. (M2P), amb NIF B-65866105 i inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 6702. CaixaBank, S.A. actua com a entitat agent de les emissores de les targetes. El sistema de protecció de fons dels clients usuaris de serveis de pagament escollit per CPC i M2P és el dipòsit en un compte separat obert a CaixaBank, S.A. Publicitat emesa per imaginersGen, S.A., entitat titular de la marca comercial “imagin”, que promociona i difon el Programa Carnet Jove. imaginersGen, S.A. és agent de CaixaBank, S.A. Aquesta última té NIF A-08663619 i està inscrita en el Registre Oficial d'Entitats del Banc d'Espanya amb el codi 2100. NRI 20848 2022 17317.
 

També et pot interessar:

Pujar