Tornar a les propostes

Festival BioRitme 2022

BIORITME FESTIVAL

25, 26, 27 i 28  d’agost a Torelló

BioRitme no es només un festival de música, BioRitme Festival és un punt de trobada de persones amb inquietuds, persones crítiques i constructives, que volem crear consciència i que manté ferm el seu compromís amb la música emergent, l’ecologia i l’activisme social, oferint una experiència única de convivència i intercanvi que arriba a les diferents àrees en què està compromès: música, natura, ecologia i consciència.

BioRitme es celebra en un marc immillorable com és el Pantà de Sau, un entorn únic que combina perfectament amb l’ideal del festival.

4 dies i 4 nits per descobrir, per escoltar, per crear consciència, per gaudir, per compartir i per conviure en un ambient musical únic.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE 

10% de descompte en l’entrada.

Compra les teves entrades a través d'aquest enllaç 

Per aplicar el teu descompte només cal introduir el teu DNI amb lletra tot junt.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

CONDICIONS 

Les entrades SÓN NOMINALS

Aquesta edició l’entrada és nominativa, així que compte en mostrar les teves entrades a les xarxes socials. Totes les entrades seran validades de forma digital a les taquilles del Festival per ordre d’arribada, és a dir, una entrada duplicada serà responsabilitat del portador de l’entrada. Les entrades no podran ser utilitzades per altra persona que no sigui del mateix rang d’edat que posa a l’entrada i amb el seu nom.

BioRitme Festival no es responsabilitza de les entrades adquirides fora dels canals oficials de venda. IMPORTANT, no es pot canviar en rang d’edat de l’entrada per qüestions d’aforament de les acampades, la persona assistent deurà ser del mateix rang que el de l’entrada.

Per canviar el nom de l’entrada podeu accedir mitjançant el link que us deixem aquí a sota, pagant la diferència del preu de l’entrada a l’actual preu.

Click aquí per canviar el nom de l’entrada

Més info a www.bioritmefestival.org

 

 

També et pot interessar:

Pujar