Tornar a les propostes

Orquestra Clàssica de l'Ateneu Santfeliuenc

Jove Orquestra Clàssica de l'Ateneu Santfeliuenc

 

L’Ateneu Santfeliuenc llança una nova proposta de projecte musical a l’entitat, una secció de formació i foment de la música clàssica per als joves. La Jove Orquestra Clàssica de l’Ateneu, té per objectiu oferir un espai alternatiu d’accés a la pràctica i ensenyament musicals, principalment del repertori del període clàssic. El projecte va dirigit a joves músics que actualment es trobin realitzant estudis d’instrument en qualsevol institució d’ensenyament de grau mitjà.

 

  • Places disponibles: 9 violins; 3 violes; 2 violoncels; 1 contrabaix; 2 flautes; 2 obòes; 2 clarinets; 2 fagots; 2 trompes; 2 trompetes; 1 timbalista

Preu anual general: 350 € / Preu anual amb Carnet Jove 300 €

Inscriu-te ja a les audicions!!

 

A part de la Jove Orquestra Clàssica de l'Ateneu Santfeliuenc ofereienxen la ContraBaix Big Band Curs 19/20Una gran formació orquestral del jazz, un element bàsic en la preparació d’un bon músic. El treball col·lectiu permet un avanç individual tan a nivell tècnic amb l’instrument com a nivell musical general, que cap altre activitat dóna. 

 

Què es una Big Band?

La Big Band, com a gran formació orquestral del jazz, és un element bàsic en la preparació d’un bon músic. El treball col·lectiu permet un avanç individual tan a nivell tècnic amb l’instrument com a nivell musical general, que cap altre activitat dóna.

Director Musical: Vicens Martín.

  • Objectius: Conèixer el repertori habitual de la Big Band, Conèixer les diferents grans Big Band de la història i les seves peculiaritats, Dominar la capacitat d’igualar articulacions i dinàmiques de tota l’orquestra, Establir criteris interpretatius, de compenetració i de feina col·lectiva. Entendre com la improvisació encaixa en l’esquema d’un arranjament, Concepció i desenvolupament de projectes musicals col·lectius, Feina de repertori amb swing, sense, tradicional, contemporani..
  • Horaris: Els dijous de 19 a 21 h a l’Ateneu Santfeliuenc. D’octubre a juny. Assajos extres per seccions. Pràctica amb concerts en públic.
  • Places Disponibles : Saxo alt: 2 places,  Saxo tenor: 2 placesSaxo baríton: 1 plaçaTrompetes: 5 places  Trombons: 5 placesGuitarra: 2 places,  Piano: 2 places,  Baix – Contrabaix: 2 places, Bateria: 2 places,  Veu: 3 places.

 

Preu anual: 278€ / Preu anual amb Carnet Jove  236 € 

 

♦ Més info a www.ateneusantfeliuenc.org

També et pot interessar:

Pujar