Tornar a les propostes

PortAventura - Nadal

FES QUE AQUEST NADAL DURI TOTA LA VIDA
 

Pels seus espectacles nadalencs, la seva tematització de conte, els seus divertits personatges i les seves atraccions icòniques, PortAventura World et farà viure un nadal únic que recordareu sempre.

Vine i fes que aquest Nadal duri tota la vida: del 18 de novembre al 7 de gener, PortAventura World, Made to shine, Made to remember.

 

PROMOCIONS PACK JOVE 

Aprofita els teus vals del PACK JOVE per anar als parcs de PortAventura World:

 • 4 vals de 2x1 en l'entrada per PortAventura Park
  • 1r VAL -  PAP1 + el teu DNI/NIE amb lletra 
  • 2n VAL - PAP2 + el teu DNI/NIE amb lletra 
  • 3r VAL -  PAP3 + el teu DNI/NIE amb lletra 
  • 4t VAL PAPFL1 + el teu DNI/NIE amb lletra NOU!

Promocions vàlides fins al 07/01/2024. No acumulables a altres ofertes, cupons o promocions.

 

Recorda que un cop hagis utilitzat tots els teus vals, podràs gaudir de més descomptes en l'entrada durant tot l'any, comprant l'entrada en línia o a taquilles tan sols ensenyant el teu Carnet Jove:

 • 35% de dte en l'entrada d'Adult d'1 dia a PortAventura Park - Compra d'entrades en línia limitades amb el codi CJ35 + el teu DNI/NIE amb lletra. O la pots comprar  presencialment a les taquilles del parc.

 • 35% de dte en l'entrada a PortAventura World o PAP+FL codi promocional PAPFL35 + el teu DNI/NIE amb lletra  O la pots comprar presencialment a les taquilles del parc.
  Promoció vàlida un cop al dia. Aquesta promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World.

 • NOU DESCOMPTE en l'entrada de 2 dies/ 2 parcs: 35% de descompte NOMÉS ONLINE amb el: codi promocional 2PAPFL + el teu DNI/NIE amb lletra

Descompte del 35 % per al titular de Carnet Jove en la compra d'una entrada 2 dies, 2 parcs d'adult per a PortAventura Park + Ferrari Land*. L'entrada serà vàlida per al mateix dia en que es compri.
Per poder optar a la promoció, has de ser el/la titular del Carnet Jove. Adquireix les entrades a www.portaventuraworld.com amb el codi promocional d’un sol ús. 
Promocin vàlida únicament els dies d¡obertura de la temporada 2023 de PortAventura World en que la promoció sigui aplicable i que podràs consultar aquí. Les dates poden estar subjectes a canvis.
Promoció no vàlida per d'altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. Promoció no acumulable a d'altres ofertes i promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Prohibida la seva venda.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
 CONDICIONS DELS VALS DEL PACK JOVE 

Promoció vàlida informada en cada un dels vals.
No s’acceptaran cupons, entrades, targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.
Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el cupó, el DNI i el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya del que cal ser el titular, originals i en vigor (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies).

També et pot interessar:

Pujar