Tornar a les propostes

Vine a la Sala Barts

Sala Barts

 

Vols començar l'any amb bon peu? Si és així no et podràs perdre els espectacles que t'ofereix la Sala Barts,  l'espai de les arts escèniques i de la música més plural i polièdric de la Ciutat.

3 espectacles carregats d'humor com són:

  • INSTRUCCIONS PER ENTENDRE L´AMOR (Els dies 7,14,21 i 28 de gener): Comèdia dramàtica escrita i dirigida per Fran Lahera. Dos intèrprets i un concepte: l'amor caca. 
  • PABLO IBARBURU - CADUCAT (El 7 de gener): Pablo Ibarburu s'estrena en solitari amb el show "La hora de Pablo Ibarburu", un show de Stand Up Comedy en el que no faltaran les seves infames imitacions, les seves divertides anècdotes i la contínua exploració de les seves confuses emocions. 
  • VENGA MONJAS Y MIGUEL NOGUERA - CADUCAT (El 2 de gener): Venga Monjas i Miguel Noguera uneixen forces per a presentar aquest cabaret infernal que és HITS LIVE, el show que barreja l'humor més absurd amb actuacions en directe de 'temazos' mítics.

_____________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Amb el teu Carnet Jove podràs aprofitar-te dels següents descomptes en la compra d'entrades:

- Instruccions per entendre l’amor 15% de descompte. Accedeix aquí per aconseguir la teva entrada amb descompte introduint el teu DNI.

- La Hora de Pablo Ibarburu 10% de descompte. Accedeix aquí per aconseguir la teva entrada amb descompte introduint el teu DNI.

- Venga Monjas y Miguel Noguera 15% de descompte. Accedeix aquí per aconseguir la teva entrada amb descompte introduint el teu DNI.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Més informació a www.barts.cat

També et pot interessar:

Pujar