Tornar a les propostes

Servei de Teleconsulta Oftalmològica Gratis

Les mesures de control de l'epidèmia per COVID-19 ens condueixen al confinament i a la suspensió de tota l'activitat oftalmològica amb l'excepció dels casos d'urgència i patologies no ajornables. La durada d'aquest període és, en aquest moment, imprevisible.

A Innova Ocular ICO Barcelona han desenvolupat una alternativa que pugui ajudar als pacients a mantenir-se informats sobre la possible evolució de la seva malaltia, a poder ajustar els tractaments o poder consultar-los qualsevol dubte o nou símptoma de la seva malaltia o postoperatori.

Si no ets pacient, no et preocupis ja que aquest servei és obert per a qualsevol persona de l’àrea d'influència de les clíniques ICO, que en cas necessari per malaltia ocular greu o incertesa diagnòstica, també et pot derivat a una visita presencial al Servei d'Urgències.

Aquest servei és gratuït i l'objectiu és mitigar els efectes del confinament ajudant a complir l’objectiu de guarir i tenir cura fins i tot en circumstàncies tan excepcionals com aquesta epidèmia.

Trobareu tota la informació del servei de teleconsulta a https://www.icoftalmologia.es/es/noticias/servei-de-teleassistencia-gratis-covid-19/

També et pot interessar:

Pujar