Tornar a les propostes

#STANDFORSOMETHING

La campanya #STANDFORSOMETHING es va llançar oficialment el passat 6 de maig de 2021, amb la finalitat de millorar el compromís dels joves europeus a la Conferència sobre el futur d’Europa. Aquesta Conferència consisteix en una sèrie de debats i discussions protagonitzats pels ciutadans que permetran a les persones de tot Europa compartir les seves idees i contribuir a configurar el nostre futur comú. El projecte #STANDFORSOMETHING està finançat pel Parlament Europeu i es posa en pràctica en associació amb l'Associació Europea del Carnet Jove (EYCA) i les seves organitzacions membres, dirigida a una comunitat de 7 milions de titulars de targetes a tot Europa.

#STANDFORSOMETHING fa una crida als joves a prendre posició i expressar la seva opinió sobre els temes que els interessen.

Al capdavant de la campanya #STANDFORSOMETHING hi ha 21 activistes juvenils de 16 estats membres de la UE que desitgen implicar els joves europeus en converses i activitats sobre el futur d’Europa. A Catalunya ha estat seleccionat a nivell europeu el jove Pol Guàrdia (membre electe també del Panell Juvenil d’EYCA), el qual s’encarregarà de dur a terme la campanya amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut.

MÉS INFO - https://istandfor.eu/

 

StandForSomething - ENQUESTA

La campanya StandForSomething, en la que participa el Carnet Jove organitzada l’Associació Europea del Carnet Jove (EYCA)  va llançar una enquesta per a què tots els i les joves d’Europa pugueu dir la  vostra sobre el Futur d’Europa: què t’importa més, què pot fer Europa pels i les joves, què pots fer tu?”

Pots participar fins al 31 d’Agost i a part de participar i ajudar a definir el teu futur pots guanyar alguns dels fantàstics premis que s’ofereixen a través de les competicions de les xarxes socials.

PARTICIPA: https://istandfor.eu/survey 

També et pot interessar:

Pujar