Tornar a les propostes

Vine al Teatre Poliorama

Teatre Poliorama

Torna el Poliorama amb un munt d'espectacles de nivell que de ben segur no et voldràs perdre.

___________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

► FOREVER YOUNG - Del 16 de març al 29 de maig del 2022

Guió original: Erik Gedeon Direcció i adaptació: TRICICLE. Set actors joves s’interpreten a ells mateixos, o a allò que seran dintre de 40 anys, quan estiguin vivint en una residència per a artistes retirats que no es resignen a ser senzillament vells.

 - 20% de descompte en la compra anticipada en línia introduint el codi promocional 20CJ (amb aquest codi es podran comprar un màxim de dues entrades per persona a través del web del teatre) Compra AQUÍ la teva entrada.

► QUEENMANÍA DE ROCK EN FAMILIA - 15 de maig del 2022 NOU ESPECTACE!

Un impressionant espectacle familiar amb el que reviure la màgia de la música en directe del grup de Freddie Mercury de la mà de Play The Game, la seva millor banda homenatge.

 - 15% de descompte en la compra anticipada en línia introduint el codi promocional 15CJ (amb aquest codi es podran comprar un màxim de dues entrades per persona a través del web del teatre) Compra AQUÍ la teva entrada.

► DÀMARIS GELABERT - MOU EL COS  -  22 i 23 de maig 2022 

El vibrant directe de la Dàmaris Gelabert i la seva banda “La música i el cos no es poden separar”. No parareu de moure-us seguint el ritme i les coreografies de diversos estils: funk, disco, salsa, country, polca, celta, jazz…

 - 15% de descompte en la compra anticipada en línia introduint el codi promocional 15CJ (amb aquest codi es podran comprar un màxim de dues entrades per persona a través del web del teatre) Compra AQUÍ la teva entrada.

ROMEU I JULIETA - Del 10 de juny al 6 d'agost del 2022 NOU ESPECTACLE!

Una adaptació una versió contemporània del text de Shakespeare de la mà de La Brutal. Seguint la seva línia d'actualització de clàssics, fa una revisió de l’obra envoltant-se del bo i millor del teatre català: Joan Yago, aclamat dramaturg de La Calòrica, farà l'adaptació, i Yannick Garcia Porres farà una nova i necessària traducció.

 - 20% de descompte en la compra anticipada en línia introduint el codi promocional 20CJ (amb aquest codi es podran comprar un màxim de dues entrades per persona a través del web del teatre) Compra AQUÍ la teva entrada.

► PARES NORMALS - Del 18 de novembre al 18 de desembre del 2022

Un musical dels Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta. Totes les cançons de Pares Normals són originals i especialment composades per Els Amics de les Arts.

 - 10% de descompte en la compra anticipada en línia introduint el codi promocional 10CJ (amb aquest codi es podran comprar un màxim de dues entrades per persona a través del web del teatre) Compra AQUÍ la teva entrada.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Més informació a www.teatrepoliorama.com

 

 

També et pot interessar:

Pujar