Tornar a les propostes

YOUTH PANEL D'EYCA

YOUTH PANEL Vols ser membre del YOUTH PANEL a l’Associació Europea del Carnet Jove?

 

El Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya forma part de l'Associació Europea del Carnet Jove, EYCA, la qual està integrada per més de 40 organitzacions repartides en més de 35 països europeus.

El Youth Panel, ajuda a dirigir els projectes d'EYCA i és responsable d'organitzar les seves pròpies iniciatives dirigides per les persones joves.

Enguany es celebra la 3a edició i  es busca  11 joves, amb bon domini d'anglés, d'entre 18 i 29 anys titulars del CJ i capacitat de poder viatjar ocasionalment a esdeveniments arreu d'EUROPA que seràn seleccionats entre els titulars del Carnet Jove Europeu per convertir-se en nous membres de la tercera edició del Youth Panel d'EYCA.

El mandat és de dos anys i un formador dedicat ajuda el Panell Jove a dur a terme les vostres iniciatives.


Si tens ganes d'alçar la teva veu a Europa ara és el teu moment!

 

Com participar? 

Pas 1 - Grava* un vídeo sobre tu (no més de 2 minuts) i digues:

  • Per què vols formar part del Youth Panel  d'EYCA?
  • Quines són les causes que t'apassionen i t'agradaria treballar? Si ja has treballat en suport d'una causa, fes-ho saber. Cada petita cosa compta!
  • Com pots ajudar a promoure les oportunitats del Carnet Jove Europeu entre els i les joves d'arreu d'Europa? Quines són les teves idees per augmentar la participació ciutadana dels joves?
  • Com creus que t'ajudarà aquesta experiència? Com pots contribuir a que aquesta experiència sigui útil per a totes les persones implicades?

* Si no et sents còmode davant la càmera, pots proporcionar la veu en off mentre mostres imatges d'altres coses rellevants.

Pas 2Penja el vídeo a YouTube (es recomana configurar el vídeo com a ocult perquè només el puguin veure aquells que tinguin accés al teu enllaç).

Pas 3Omple el formulari de sol·licitud i no oblidis incloure el teu enllaç de YouTube

 

Termini - tens temps per presentar la teva candidatura fins  diumenge 27 de novembre de 2022 a les 23.59 CET.

 

En breu obtindràs resposta!  

PER A MÉS INFO CLICA AQUI! MOLTA SORT!!!!! 

 

 

I SI TENS DUBTES!! aquest diumenge 13 de novembre a les 18:00 CET podràs connectar-te amb dos dels actuals membres a la Youth panel  on et podràn aclarir totes les teves consultes al respecte. 

Per tal de rebre l'enllaç del zoom,  on es durà a terme la trobada online i que tindrà una durada de  30 min, pots registrar-te a través d'aquest enllaç  .

 

Anima't!! 

 

També et pot interessar:

Pujar