Expedició del Carnet Jove

COM FER-TE'L PRESENCIALMENT:
 

Si tens entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos, pots passar-te a sol·licitar el Carnet Jove per qualsevol oficina que “CaixaBank” ubicada a Catalunya.
En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar el teu DNI i abonar la quota anual de 7’90€. En uns 7-9 dies hàbils aproximadament després de la data de sol·licitud, ja podràs passar a recollir el Carnet Jove definitiu en aquella mateixa oficina.

Cerca la teva oficina de CaixaBank!!!

 


 

COM FER-TE'L EN LÍNIA:

- Tenir entre 18 i 30 anys*, ambdós inclosos.
- Residir a Catalunya.
- Omplir el formulari amb les dades que et demanem.
- Efectuar el pagament en línia de la quota anual del Carnet, que és de 7,90€.

 

Petició EN LÍNIA:

 

CARNET JOVE NO FINANCER
- Passar a recollir el teu Carnet Jove a l'oficina de "CaixaBank" que hagis escollit, passats uns 7-9 dies hàbils aproximadament.


CARNET JOVE Financer
- El rebràs al teu domicili, passats uns 7-9 díes hàbils aproximadament.

 

Les Peticions en línia del Carnet Jove no es donen d'alta immediatament en el sistema, ni permet el registre al web al moment, la tramitació d'alta del Carnet Jove és d'entre 7-9 dies.

 

*Els/les joves entre 12 i 17 anys, ambdós inclosos, per la protecció de dades al menor, haureu de sol·licitar el Carnet Jove presencialment a qualsevol oficina de "CaixaBank".

**Per a qualsevol incidència en la tramitació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic carnetjove.online@gencat.cat informant de les vostres dades personals i afegint-hi una breu explicació.

Per aquelles peticions que no s'hagin pogut processar, el Carnet Jove contactarà directament al correu que hagueu informat en la sol·licitud, per informar dels detalls.

 

Pujar