CJ Internacional

El Carnet Jove és present a 36 països a tota Europa amb més de 6.000.000 milions de titulars i més de 60.000 avantatges i descomptes.

És per tant, una eina bàsica per fomentar i facilitar la teva mobilitat internacional, la descoberta d’altres realitats i t’ofereix, a més, la possibilitat de descobrir i col·laborar en nous projectes i propostes d’àmbit europeu.

I a més, pel sol fet de ser titular, quan viatgis aniràs molt més segur, ja que estàs cobert de franc per una assegurança d'assistència en viatges internacionals.

Descobrir, conviure, intercanviar forma part de la joventut... t’ho perdràs! Gaudeix del Carnet Jove per tot Europa!

En aquesta secció trobaràs els avantatges que el Carnet Jove t'ofereix des de Catalunya en l'àmbit internacional: assegurances mèdiques i de viatge, cursos d’idiomes aquí i a l’estranger, transport, turisme i allotjament per estudiants!

Entra al web de l'EYCA (Associació Europea del Carnet Jove) i veuràs tots els avantatges que t'ofereixen la resta de països a Europa!


Més enllà dels avantatges del Carnet Jove fora de Catalunya, en aquests enllaços trobaràs altres informacions que poden ser d'interès per tu en l'àmbit internacional:

  • Segueix les darreres novetats sobre estades, intercanvis i voluntariats a l'estranger al Jove.cat!

  • Estigues al dia d'allò que es cou a Europa a través del Portal Europeu de la Joventut: europa.eu/youth

  • Si estàs vivint a l'estranger, inscriu-te al Registre de catalans i catalanes residents a l'exterior. La inscripció al  Registre és voluntària i gratuïta i et permet accedir a condicions avantatjoses i sol·licitar tot un seguit de serveis: exteriors.gencat.cat.

 

 

Pujar