Programa Connecta't

 

El Programa Connecta't està integrat per diverses propostes culturals, creatives i participatives orientades a afavorir la participació entre tots els que formeu part del programa i obrir-vos les portes cap al món professional, fomentant, entre d'altres, la vostra creativitat i valors com el de la solidaritat o l'europeïsme.

Per poder participar a les Beques, convocatòries, experiències... del Programa Connecta't, cal que comprovis que ets titular d'un Carnet Jove Actiu. Per fer-ho tan sols cal que facis el registre/loguin al portal web del Connecta't (aquest usuari/loguin no és el mateix que el del web carnetjove.cat).

Recorda que, quan se sol·licita l'alta o renovació del Carnet Jove (tant presencialment com a través del nostre web), el tràmit per donar-te d'alta com a titular d'un Carnet Jove a la nostra base de dades, triga entre 7 i 9 dies hàbils des de la data de la petició. Si ja ets titular del CJ, recorda que el registre del web/app, NO és el mateix que el del web del Programa Connecta't. Per tant, et caldrà logar-te en aquest portal i/o fer el registre com a nou usuari del programa Connecta't a www.carnetjove.cat/connectat/gestioUsuaris

 

 

 Entra al web del Programa Connecta't:  www.carnetjove.cat/connectat

 

Pujar

Fes-te el carnet jove ara!