Expedició del Carnet Jove

COM FER-TE'L PRESENCIALMENT (Nova Alta o Renovació):
 

Si tens entre 12 i 30 anys, ambdós inclosos, pots passar-te a sol·licitar el Carnet Jove per qualsevol oficina que “CaixaBank” ubicada a Catalunya.
En el moment de sol·licitar el carnet, et caldrà presentar el teu DNI i abonar la quota anual de 8’65€. En uns 7-9 dies hàbils aproximadament després de la data de sol·licitud, ja podràs passar a recollir el Carnet Jove definitiu en aquella mateixa oficina.

Els menors d'edat, de 12 a 17 anys (ambdòs inclossos), només podràn fer la petició del carnet presencialment en una oficina de CaixaBank, acompanyats del pare/mare o tutor legal. 


Cerca la teva oficina de CaixaBank!!!

 


 

COM FER-TE'L EN LÍNIA:

- Tenir entre 18 i 30 anys*, ambdós inclosos.
- Residir a Catalunya.
- Omplir el formulari amb les dades que et demanem.
- Efectuar el pagament en línia de la quota anual del Carnet, que és de 8,65€.

 

PETICIONS EN LÍNIA

Les Peticions en línia del Carnet Jove, ja sigui nova alta o renovació) no es donen d'alta immediatament en el sistema, ni permet el registre al web al moment, la tramitació d'alta del Carnet Jove és d'entre 7-9 dies.

 

 CARNET JOVE NO FINANCER 

- Recorda que has de recollir el teu Carnet Jove per l'oficina de "CaixaBank" que hagis escollit en el formulari, passats 7-9 dies hàbils des de la data de la teva petició.


 CARNET JOVE FINANCER 
- Recorda que has de recoliir el teu Carnet Jove per la teva oficina de "CaixaBank", passats entre 7-9 dies hàbils des de la data de la teva petició. Només si els sol·licites des del teu compte d'imagin, i si així ho especifiques, el rebràs al teu domicili passats 7-9 dies hàbils.

 

 

*Els/les joves entre 12 i 17 anys, ambdós inclosos, per la protecció de dades al menor, haureu de sol·licitar el Carnet Jove presencialment a qualsevol oficina de "CaixaBank", acompanyats del pare/mare o tutor legal. 

**Per a qualsevol incidència en la tramitació podeu posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic carnetjove.online@gencat.cat informant de les vostres dades personals i afegint-hi una breu explicació.

Per aquelles peticions que no s'hagin pogut processar, el Carnet Jove contactarà directament al correu que hagueu informat en la sol·licitud, per informar dels detalls.

 

Pujar