Carnet Jove d'Alcarràs

Amb el Carnet Jove d'Alcarràs estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Alcarràs, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Alcarràs.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Alcarràs, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Alcarràs i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Alcarràs?

Descobreix un món d’avantatges a Alcarràs

Avantatges en serveis municipals d'Alcarràs

Avantatges en comerços i entitats d'Alcarràs

A més, amb el teu Carnet Jove d'Alcarràs tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Alcarràs a l’enllaç que trobaràs a sota!

Drs. Pedrol Mairal

Cuida't la salut bucal de la millor manera amb Drs. Pedrol Mairal. Tens molts avantatges, com la visita i radiografia gratuïtes, i descomptes del 50% en higienes, del 15% en ortodòncia i del 10% en odontologia i altres tractaments.

Calçats Causi

Prepara l'armari per a la primavera! Si necessites calçat a bon preu, a Calçats Causi pots estalviar un 10% en tots els articles, amb el Carnet Jove.

La Pizza

Si vols sortir a menjar o prendre alguna cosa amb la colla, a La Pizza tens un 10% de descompte en pizzes, amb el Carnet Jove.

Àrea d'Esports d'Alcarràs

T'agrada fer esport? Vols posar-te en forma? Aprofita el Carnet Jove i estalvia un 50% en el lloguer de pistes de tenis, un 15% en el carnet de les piscines municipals i un 10% en la mensualitat de les activitats dirigides i en els cursets de natació, a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Alcarràs.

Descobreix tots els avantatges a Alcarràs!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Alcarràs no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Teatre de la Llotja

Aprofita un 25% de descompte en l'entrada d'espectacles de La Temporada a la Fundació Pública, Teatre de la Llotja de Lleida amb el Carnet Jove! Descobreix produccions com Faemino y Cansado, 17 veces Reloaded el 19 d'abril i La Trena el 28 d'abril. No deixis passar aquesta oportunitat de gaudir del millor teatre a preus reduïts!

Parlem

Troba la tarifa ideal amb opcions flexibles i accessibles. A Parlem tens un 15% de descompte a la tarifa mòbil o paquet d'adsl/fibra+mòbil amb el Carnet Jove! Aprofita aquesta oportunitat per estalviar en la factura de telefonia i internet!

IBERIA

Estalvia amb el Carnet Jove viatjant amb IBERIA! Ara tens un 10% de descompte en el preu final dels vols operats per: IBERIA - IBERIA Express - IBERIA Regional AirNostrum (sense restricció per origen i destí)!! Sol·licita el codi promocional, únic per titular del Carnet Jove, a través del web d'EYCA i a viatjar!

ALEGRIA de Cirque du Soleil

Torna a Barcelona el show més emblemàtic de Cirque du Soleil de tots els temps, ALEGRIA! Des del 19 de març al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Aconsegueix el teu codi promocional en les funcions i categories PL1-PL2-PL3 en dies i hores específiques. No deixis passar aquesta oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Alcarràs?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Alcarràs.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Alcarràs tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Alcarràs i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Alcarràs a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar