Carnet Jove d'Amposta

Amb el Carnet Jove d'Amposta estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Amposta, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Amposta (museus, instal·lacions esportives...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Amposta, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Amposta i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Amposta?

Descobreix un món d’avantatges a Amposta

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament d'Amposta

Avantatges en comerços i entitats d'Amposta

A més, amb el teu Carnet Jove d'Amposta tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Amposta a l’enllaç que trobaràs a sota!

Romeu Immobles

Necessites ajuda per llogar o comprar un habitatge? Deixa't aconsellar per professionals. Vine a Romeu Immobles i aprofita el descompte del 100% en la cèdula d'habitabilitat en la compra d'un habitatge, i del 50% en la gestió del lloguer o compravenda.

Blades Color

Si vols canviar d'estil o posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment, vine a Blades Color i gaudeix d'un 10% de descompte en tots els serveis, amb el Carnet Jove.

Autoescoles Montesó

Ha arribat el moment d'aconseguir el carnet de conduir que tant desitges! A Autoescoles Montesó, amb el Carnet Jove, tens el material didàctic gratuït.

Petits Detalls

Tot allò que busques ho trobaràs a Bosses i Complements Petits Detalls. Sigui per fer un regal o comprar-te un caprici, amb el Carnet Jove tens un 10% de descompte en tots els articles de la botiga.

Descobreix tots els avantatges a Amposta!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Amposta no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

CI d'Art Rupestre Abrics de l'Ermita

Les pintures rupestres d'Ulldecona van ser declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO l'any 1998, juntament amb la resta d'abrics d'art rupestre que configuren l'arc mediterrani de la península Ibèrica. Aprofita els descomptes del 30% en l'entrada al Centre d'Interpretació amb una visita guiada a l'Abric i en l'entrada a les visites a l'Abric; i del 25% en l'entrada al Centre d'Interpretació d'Art Rupestre Abrics de l'Ermita.

Catedral de Tarragona i Museu Diocesà

Vine a conèxer el temple de la llum, la catedral romànica mes lluminosa d'Europa. Hi trobaràs tota la història de Tarragona en un sol monument, una de les col.leccions d'art medieval més rellevants de la península Ibèrica. I si portes el Carnet Jove gaudiràs d'un bon descompte.

Cicle Gaudí 2024

El Cicle Gaudí és una proposta de l'Acadèmia del Cinema Català que apropa a 118 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. Aquest febrer la pel·lícula seleccionada és Upon Entry. Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3 €, aprofita-ho!

LEVEL

Carnet Jove i Level han unit sinergies per oferir-vos nous descomptes en noves rutes que ofereix Level. Reserves flexibles en tots el vols! Aprofita el 5% de descompte permanent tot l'any en qualsevol vol d'anada i tornada sense restriccions, ni limitacions d'ús. I també el val d'un 15% de descompte amb el teu PACK JOVE 2024 en tots els vols d'anada i tornada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Amposta?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Amposta.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Amposta tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Amposta i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Amposta a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar