Carnet Jove d'Arenys de Mar

Amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Arenys de Mar.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Arenys de Mar, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Arenys de Mar?

Descobreix un món d’avantatges a Arenys de Mar

Avantatges en serveis municipals d'Arenys de Mar

Avantatges en comerços i entitats d'Arenys de Mar

A més, amb el teu Carnet Jove d'Arenys de Mar tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Arenys de Mar a l’enllaç que trobaràs a sota!

Lauren's

Prepara l'armari per a la primavera! Si necessites comprar calçat a bon preu, a Calçats Lauren's tens un descompte del 10% en tots els articles no rebaixats, gràcies al Carnet Jove.

La Fosferera

Vine a La Fosferera amb el Carnet Jove i estalvia't un 5% en la compra de llibres i articles de Warhammer. Amplia la teva col·lecció o descobreix nous mons d'aventura i estratègia a preus encara més assequibles.

Carpe Diem

Vols posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment? A Carpe Diem - Saló de Bellesa Ungles, amb el Carnet Jove, tens un descompte del 10% en tots els serveis de dilluns a divendres.

Milar

Si necessites electrodomèstics per casa, a Milar tens un descompte del 5% en tots els articles llevat dels d'informàtica, telefonia i ofertes especials, gràcies al Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a Arenys de Mar!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Arenys de Mar no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Revela't

Ets amant de la fotografia? No et perdis el Revela’t 2024! Del 18 de maig al 16 de juny, un festival fotogràfic internacional a Vilassar de Dalt on podràs explorar diverses perspectives sobre la identitat humana amb el lema «Identitat». Amb el Carnet Jove, aconsegueixes l'entrada reduïda per només 10 €.

Primavera Sound

Aprofita el Carnet Jove al Primavera Sound Barcelona 2024! Del 30 de maig a l'1 de juny al Parc del Fòrum, gaudeix de 30 € de descompte en l'abonament. No et perdis aquest festival de música icònic amb artistes com SZA, PJ Harvey, Lana del Rey, Pulp, Vampire Weekend i molts més.

Torna el MOTOGP i F1

Torna el Moto GP i la F1 al Circuit de Barcelona - Catalunya! Si t'agrada el món del motor i vols gaudir dels majors esdeveniments de la temporada, aprofita el 20% de descompte en l'entrada que tens amb el Carnet Jove. Apunta les dates, Gran Premi de MOTOGP del 24 al 26 de maig i Gran Premi de Fórmula 1 del 21 al 23 de juny, i a gaudir!

L'Estiu és Teu

"L'Estiu és Teu" és un programa que organitza colònies d'estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se. Es tracta de conviure durant uns dies i, alhora, fomentar l'aprenentatge en diversos àmbits. Amb el Carnet Jove tens un 5% de descompte en qualsevol modalitat. No t'ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Arenys de Mar.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Arenys de Mar tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar