Carnet Jove d'Arenys de Mar

Amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Arenys de Mar.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Arenys de Mar, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Arenys de Mar?

Descobreix un món d’avantatges a Arenys de Mar

Avantatges en serveis municipals d'Arenys de Mar

Avantatges en comerços i entitats d'Arenys de Mar

A més, amb el teu Carnet Jove d'Arenys de Mar tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Arenys de Mar a l’enllaç que trobaràs a sota!

Perruqueria Carmen Graupera

Vols canviar d'estil o posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment? A la Perruqueria Carmen Graupera tens un descompte del 10% en serveis de perruqueria i del 5% en productes, amb el Carnet Jove.

Assistència Sanitària

Cuida la teva salut com cal amb Assistència Sanitària. Amb el Carnet Jove, tens un descompte del 15% en la contractació de la pòlissa de medicina primària extrahospitalària.

Lauren's

La calor ja ha marxat! Aprofita el Carnet Jove i omple l'armari aquest hivern amb roba d'abrigar. A Lauren's tens un 10% de descompte en tots els articles.

Virus Room Scape

Si t'apassionen els escape rooms i vols provar-ne un de nou, acosta't a Virus Room Scape a gaudir d'una experiència inoblidable. Amb el Carnet Jove, tens un 10% de descompte en les activitats.

Descobreix tots els avantatges a Arenys de Mar!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Arenys de Mar no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Pessebre Vivent Sant Fost

Com cada any, podràs viure la màgia del Nadal en la 57a edició del Pessebre Vivent de Sant Fost. Hi trobaràs tots els personatges al llarg d'un recorregut guiat, en un espai natural a l'aire lliure, on la llum i la música creen un espai memorable. Gaudeix-ne del 10 de desembre al 7 de gener aprofitant el descompte del Carnet Jove!

Esquí nòrdic amb descompte

Gaudir de l'alta muntanya i fer servir el Carnet Jove és el que es porta ara! Tens ganes de fer una escapada a la neu? Consulta la llista d'estacions disponibles, aprofita els descomptes que t'oferim i gaudeix de l'hivern fent esquí nòrdic!

Palau de la Música

Els amants de la música teniu una cita obligada al Palau de la Música Catalana. Una entitat que per mitjà de la seva activitat promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers. Aprofita el descompte del 30% en l'entrada per a tots els cicles de la programació que tens amb el Carnet Jove!

PortAventura - Nadal

Pels seus espectacles nadalencs, la seva tematització de conte, els seus divertits personatges i les seves atraccions icòniques, PortAventura World et farà viure un Nadal únic que recordareu sempre. Vine i fes que aquest Nadal duri tota la vida: del 18 de novembre al 7 de gener no deixis passar l'oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Arenys de Mar.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Arenys de Mar tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar