Carnet Jove d'Arenys de Mar

Amb el nou Carnet Jove d'Arenys de Mar estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Arenys de Mar.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Arenys de Mar, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove d'Arenys de Mar?

Descobreix un món d’avantatges a Arenys de Mar

Avantatges en serveis municipals d'Arenys de Mar

Avantatges en comerços i entitats d'Arenys de Mar

A més, amb el teu Carnet Jove d'Arenys de Mar tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Arenys de Mar a l’enllaç que trobaràs a sota!

Més que Salut

Amb el Carnet Jove tens un descompte del 10% en els tractaments de fisioteràpia, osteopatia, nutrició i psicologia al centre Més que Salut. Cuida't com cal!

The Hell You Eat

T'agrada el dolç? Vols gaudir d'un bon caprici? Tot allò que desitgis ho trobaràs a The Hell You Eat, on tens un 15% de descompte en els productes del seu web introduint el codi "THEHELL15".

Assistència Sanitària

Si vols cuidar la teva salut com cal, aprofita el 15% de descompte que tens amb el Carnet Jove en la contractació de la pòlissa de medicina primària extrahospitalària a Assistència Sanitària.

Carnisseria La Gironesa

Per tenir una bona alimentació és important comptar amb un bon producte. Trobaràs la millor qualitat a ​Carnisseria La Gironesa amb un 10% de descompte en tots els productes.

Descobreix tots els avantatges a Arenys de Mar!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Arenys de Mar no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

MOCO Museum

Moco Museum és un museu independent amb una àmplia gamma d'obres de cèlebres artistes moderns i contemporanis. No et perdis una col·lecció d'art única per reflexionar sobre la societat moderna. Tens un descompte del 20% en l'entrada amb el Carnet Jove.

Fundació Palau

Apropa't a la Fundació Palau, a Caldes d'Estrac, i gaudeix de l'oferta cultural del país. Amb el Carnet Jove disposes de tarifa reduïda en l'entrada a l'exposició del centre. Aprofita-la!

Tria la teva aventura

Aprofita tots els vals de lleure de kàrtings, paintballs, parcs d'aventura i MOLT MÉS del teu Pack Jove 23!! Consulta la llista d'activitats amb descompte disponibles, i gaudeix d'allò que més et cridi l'atenció.

MNAC al Pack Jove

El Museu Nacional d'Art de Catalunya exhibeix una col·lecció de pintura romànica única al món. Amb el Pack Jove 23 tens l'entrada gratuïta. Apropa-t'hi un cap de setmana i visita un dels museus més importants del país!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Arenys de Mar.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Arenys de Mar tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar