Carnet Jove d'Arenys de Mar

Amb el nou Carnet Jove d'Arenys de Mar estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Arenys de Mar, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Arenys de Mar.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Arenys de Mar, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove d'Arenys de Mar?

Descobreix un món d’avantatges a Arenys de Mar

Avantatges en serveis municipals d'Arenys de Mar

Avantatges en comerços i entitats d'Arenys de Mar

A més, amb el teu Carnet Jove d'Arenys de Mar tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Arenys de Mar a l’enllaç que trobaràs a sota!

Asensio

Necessites assessorament legal? O potser algun dels teus familiars? Aprofita el descompte del 20% en tots els serveis al titular i del 15% als familiars directes que tens a Asensio - Advocats.

LM Infants

S'apropa el fred i toca fer canvi d'armari. Renova el teu armari a LM Infants aprofitant el descompte del 10% en roba, sabates i complements per a infants. Excepte rebaixes.

Mail Boxes Etc...

La tornada als estudis ha arribat i cal estar ben preparats! Si necessites fer impressions a bon preu, vine a Mail Boxes Etc, i aprofita el descompte del 15% copisteria i impressió i del 10% en transport i enviaments.

Sinera

Cuidar la salut és molt important avui dia. Amb el Carnet Jove tens un descompte del 10% a Fisioteràpia i Osteopatia Sinera en els serveis de fisioteràpia, rehabilitació i osteopatia.

Descobreix tots els avantatges a Arenys de Mar!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Arenys de Mar no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Macabre Park

Fins al 20 de novembre a Macabre Park, gaudiràs d'un Halloween que no podràs oblidar amb un munt d'experiències entre atraccions, escapes rooms, shows i animacions pels valents que s'atreveixin a endinsar-se en aquest parc terrorífic.

Manga Barcelona

Per a aquelles persones fanàtiques del Manga hi ha una data molt important! Del 8 a l'11 de desembre arriba la 28a edició del MANGA BARCELONA a la Fira Barcelona Gran Via. I com sempre, amb el teu Carnet Jove, tens tarifa reduïda en l'entrada general.

World Padel Tour

Aquest desembre tens una cita al Palau Sant Jordi de Barcelona, arriba el World Padel Tour on se celebra l'Estrella Damm Barcelona Màster Final 2022 del 15 al 18 de desembre. Amb el carnet jove tens descompte, no t'ho pots perdre!

Palau de la Música 22-23

Descobreix la nova Temporada 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana. Una temporada construïda amb la voluntat d'oferir un ampli ventall de paisatges sonors que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Arenys de Mar.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Arenys de Mar tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Arenys de Mar i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Arenys de Mar a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar