Carnet Jove de la Cerdanya

Amb el nou Carnet Jove de la Cerdanya estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Cerdanya, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de la Cerdanya.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de la Cerdanya, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de la Cerdanya i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de la Cerdanya?

Descobreix un món d’avantatges a la Cerdanya

Avantatges en serveis municipals de la Cerdanya

Avantatges en comerços i entitats de la Cerdanya

A més, amb el teu Carnet Jove de la Cerdanya tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Cerdanya a l’enllaç que trobaràs a sota!

ASPEN

Prepara l'armari per a l'hivern! Si necessites comprar roba a bon preu, a Aspen tens un descompte del 10% en tots els articles, amb el Carnet Jove.

ITV - Applus

Si necessites fer una revisió a la teva motocicleta, més val que sigui a bon preu. Amb el Carnet Jove i ITV – Applus, tens un 10% de descompte en la revisió de motocicletes.

Joieria Helio's

Si vols fer un regal o comprar-te un caprici, amb el Carnet Jove, a la Joieria Helio's, tens un 10% de descompte en tots els articles, excepte en rellotgeria esportiva Garmin, Polar i Coros.

Escola d'Esquí La Molina

T'agrada la neu? Ja has notat que s'acosta l'època de començar a lliscar? Vine a l'Escola d'Esquí La Molina i aprofita el descompte del 10% en les classes particulars en temporada alta.

Descobreix tots els avantatges a la Cerdanya!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Cerdanya no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Caldea - Inúu spa

Gaudeix d'una sessió relaxant a l'Inúu de Caldea amb les teves amistats o la parella. Aprofita els nombrosos descomptes permanents o del Pack Jove que tens amb el Carnet Jove. No deixis passar l'oportunitat!

Esquí nòrdic amb descompte

Gaudir de l'alta muntanya i fer servir el Carnet Jove és el que es porta ara! Tens ganes de fer una escapada a la neu? Consulta la llista d'estacions disponibles, aprofita els descomptes que t'oferim i gaudeix de l'hivern fent esquí nòrdic!

Palau de la Música

Els amants de la música teniu una cita obligada al Palau de la Música Catalana. Una entitat que per mitjà de la seva activitat promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers. Aprofita el descompte del 30% en l'entrada per a tots els cicles de la programació que tens amb el Carnet Jove!

PortAventura - Nadal

Pels seus espectacles nadalencs, la seva tematització de conte, els seus divertits personatges i les seves atraccions icòniques, PortAventura World et farà viure un Nadal únic que recordareu sempre. Vine i fes que aquest Nadal duri tota la vida: del 18 de novembre al 7 de gener no deixis passar l'oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de la Cerdanya?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de la Cerdanya.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de la Cerdanya en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Cerdanya tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de la Cerdanya i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Cerdanya a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar