Carnet Jove de la Cerdanya

Amb el nou Carnet Jove de la Cerdanya estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Cerdanya, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de la Cerdanya.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de la Cerdanya, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de la Cerdanya i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de la Cerdanya?

Descobreix un món d’avantatges a la Cerdanya

Avantatges en serveis municipals de la Cerdanya

Avantatges en comerços i entitats de la Cerdanya

A més, amb el teu Carnet Jove de la Cerdanya tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Cerdanya a l’enllaç que trobaràs a sota!

Arro Sport

T'agrada fer esport? Gaudeix d'un 10% d'estalvi en tots els productes no rebaixats a Arro Sport amb el Carnet Jove. Troba una àmplia selecció de calçat de marques com Salomon, Adidas i altres, perfectes per a les teves aventures a la natura.

Creu Roja

Vols millorar les teves competències i col·laborar amb la Creu Roja? Amb el Carnet Jove, obtindràs un 5% de descompte en els cursos de formació. Aprofita aquesta oportunitat per créixer personalment i contribuir al benestar de la comunitat.

L'Agrobotiga Cerdanya

Aconsegueix una vida més saludable amb el Carnet Jove i L'Agrobotiga Cerdanya! Aprofita el 10% de descompte en tots els seus productes d'alimentació i neteja, que són locals i ecològics. Ajuda el medi ambient i cuida't al mateix temps!

Sternalia

Gaudeix d'una escapada diferent aquesta primavera! Acosta't a la productora d'activitats culturals Sternalia i beneficia't d'un 10% d'estalvi amb el Carnet Jove en totes les seves activitats de cap de setmana.

Descobreix tots els avantatges a la Cerdanya!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Cerdanya no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Museu de les Trementinaires

Gaudeix d'un 20% de descompte en l'entrada del Museu de les Trementinaires, a la vall de la Vansa i Tuixent, amb el Carnet Jove. Descobreix la fascinant història d'aquestes dones, els seus remeis naturals i les seves rutes per Catalunya. Una experiència cultural única per a tots els amants de la natura i de la tradició.

Primavera Sound

Aprofita el Carnet Jove al Primavera Sound Barcelona 2024! Del 30 de maig a l'1 de juny al Parc del Fòrum, gaudeix de 30 € de descompte en l'abonament. No et perdis aquest festival de música icònic amb artistes com SZA, PJ Harvey, Lana del Rey, Pulp, Vampire Weekend i molts més.

Torna el MOTOGP i F1

Torna el Moto GP i la F1 al Circuit de Barcelona - Catalunya! Si t'agrada el món del motor i vols gaudir dels majors esdeveniments de la temporada, aprofita el 20% de descompte en l'entrada que tens amb el Carnet Jove. Apunta les dates, Gran Premi de MOTOGP del 24 al 26 de maig i Gran Premi de Fórmula 1 del 21 al 23 de juny, i a gaudir!

L'Estiu és Teu

"L'Estiu és Teu" és un programa que organitza colònies d'estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se. Es tracta de conviure durant uns dies i, alhora, fomentar l'aprenentatge en diversos àmbits. Amb el Carnet Jove tens un 5% de descompte en qualsevol modalitat. No t'ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de la Cerdanya?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de la Cerdanya.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de la Cerdanya en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Cerdanya tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de la Cerdanya i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Cerdanya a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar