Carnet Jove de la Terra Alta

Amb el Carnet Jove de la Terra Alta estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Terra Alta, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de la Terra Alta.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de la Terra Alta, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de la Terra Alta i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de la Terra Alta?

Descobreix un món d’avantatges a la Terra Alta

Avantatges en serveis municipals de la Terra Alta

Avantatges en comerços i entitats de la Terra Alta

A més, amb el teu Carnet Jove de la Terra Alta tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Terra Alta a l’enllaç que trobaràs a sota!

Cellers Tarroné

Vols saber com s'elabora el vi? Acosta't a Cellers Tarroné a fer enoturisme amb el Carnet Jove i aprofita el descompte del 10% en vins monovarietals de garnatxa i criances.

Electro Centro

Necessites moblar casa teva? Penses a regalar un moble o un complement per a la llar a algú especial? A Electro Centro tens un descompte del 20% en tots els productes, amb el Carnet Jove.

Centre de Bellesa Gresa

Vols canviar d'estil o preparar-te per a una festa o un esdeveniment especial? Amb Centre de Bellesa Gresa i el Carnet Jove gaudiràs d'un 10% de descompte en serveis de perruqueria, perfumeria, estètica i quiromassatge.

High Quality 2000

Quan es tracta de reparar l'ordinador, cal comptar amb bons professionals. A High Quality 2000, amb el Carnet Jove, tens un 10% de descompte en la mà d'obra de reparacions i un 5% en consumibles.

Descobreix tots els avantatges a la comarca de la Terra Alta!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Terra Alta no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

La Llanterna Teatre

Viu una tarda plena d'experiències culturals a Móra d'Ebre amb les teves amistats. Acosta't a La Llanterna Teatre i aprofita el descompte del 10% en l'entrada gràcies al Carnet Jove.

Saló de l'Ensenyament

Del 13 al 17 de març torna el Saló de l'Ensenyament, la cita que reuneix orientació, tallers i l'oferta més completa d'estudis. El Saló posa a la teva disposició activitats, serveis i material per conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar-te en la presa de decisions. Coneix tots els serveis i tallers de què podràs gaudir-hi. Vine i agafa les regnes del teu futur acadèmic!

Cicle Gaudí 2024

El Cicle Gaudí és una proposta de l'Acadèmia del Cinema Català que apropa a 118 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. Aquest febrer la pel·lícula seleccionada és Upon Entry. Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3 €, aprofita-ho!

LEVEL

Carnet Jove i Level han unit sinergies per oferir-vos nous descomptes en noves rutes que ofereix Level. Reserves flexibles en tots el vols! Aprofita el 5% de descompte permanent tot l'any en qualsevol vol d'anada i tornada sense restriccions, ni limitacions d'ús. I també el val d'un 15% de descompte amb el teu PACK JOVE 2024 en tots els vols d'anada i tornada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de la Terra Alta?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de la Terra Alta.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de la Terra Alta en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Terra Alta tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de la Terra Alta i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Terra Alta a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar