Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat

Amb el nou Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Esplugues de Llobregat.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Esplugues de Llobregat, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Esplugues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat?

Descobreix un món d’avantatges a Esplugues de Llobregat

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

Avantatges en comerços i entitats d'Esplugues de Llobregat

A més, amb el teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Esplugues de Llobregat a l’enllaç que trobaràs a sota!

Hair Salon Xperience

Vols veure't millor que mai? Lluir un look trencador? Vine a Hair Salon Xperience i aprofita el descompte del Carnet Jove per encarar novembre amb el millor estil!

Bohooptics

Necessites un nou joc d'ulleres? Una revisió ràpida de la vista? Vine a Boohoptics i aprofita el descompte del Carnet Jove en ulleres i lentilles!

Logan Style

Vine a Logan Style i aprofita el descompte del 10% en tots els serveis que t'ofereix Carnet Jove. No deixis passar l'oportunitat!

Clínica dental Virgen de la Merced

Una bona salut bucal és molt important. Aprofita els descomptes de Carnet Jove a Clínica dental Virgen de la Merced i llueix un bon somriure!

Descobreix tots els avantatges a Esplugues de Llobregat!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Hotelius

Aquesta tardor planifica els teus caps de setmana, escapades i pont de la constitució amb HOTELIUS Club. Teniu a la vostra disposició la seva oferta d'hotels a ESPANYA i PORTUGAL. Una selecció d'uns 50 hotels diferents amb grans ofertes i descompte gràcies a Carnet Jove i HOTELIUS Club.

Innova Ocular ICO Barcelona

Innova Ocular ICO Barcelona és una organització mèdica dedicada a la cura de la salut visual des de fa més de 25 anys, donant assistència sanitària a Barcelona en un centre multidisciplinar en continua renovació que busca oferir un servei d'oftalmologia al més alt nivell, oferint una atenció integrada, mitjançant la unió funcional de les Unitats Clíniques. Aprofita el descompte del Carnet Jove en cirurgia refractiva, proves prèvies gratuïtes i tarifa especial de 700 euros/ull.

Benvinguts a Pagès tot l'any

Benvinguts a Pagès tot l'any és la nova proposta permanent per a visitar aquells productors de Catalunya que obren les portes de casa seva per compartir el seu treball al camp. Una oportunitat per apropar-vos a les explotacions i omplir el rebost comprant directament al productor. Ara cada cap de setmana, sigueu Benvinguts a Pagès tot l'any! Amb el Carnet Jove aprofita el 2x1 en el preu de les visites a explotacions de cada pagès/a

MON - COSMÈTICA NATURAL

MON Cosmètica natural és empresa que fa mes de 25 anys que venen arreu del món. Els seus productes 100% ecològics els pots fer servir tant per la cara, cos, cabell, com en aromateràpia i fragàncies. Amb el Carnet Jove tens un 10% de descompte en tots els seus productes a la web

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Esplugues de Llobregat.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Esplugues tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Esplugues de Llobregat i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar