Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat

Amb el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Esplugues de Llobregat.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Esplugues de Llobregat, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Esplugues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat?

Descobreix un món d’avantatges a Esplugues de Llobregat

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

Avantatges en comerços i entitats d'Esplugues de Llobregat

A més, amb el teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Esplugues de Llobregat a l’enllaç que trobaràs a sota!

ANBO

Vine a buscar el material de papereria o llibreria que necessites a ANBO. Amb el Carnet Jove, tens un 15% de descompte en material escolar (motxilles, papereria i cadires).

Bumbutea

Vols quedar amb les amistats i sortir a prendre alguna cosa, o menjar a bon preu? Vine a Bumbutea i aprofita el 10% de descompte en tots els productes, gràcies al Carnet Jove!

Casa Viva

Tot el que busques ho trobaràs a Casa Viva. Fes un regal o compra't un caprici amb el Carnet Jove; tens un 10% de descompte en tots els articles.

General Òptica

Si estàs buscant ulleres graduades noves o unes lents de contacte, passa per General Òptica. Amb el Carnet Jove, podràs gaudir d'un descompte del 10% en lents de contacte i del 25% en ulleres graduades.

Descobreix tots els avantatges a Esplugues de Llobregat!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Moco Museum

Moco Museum és un museu independent amb una àmplia gamma d'inspiradores obres d'art modern, contemporani i de carrer, a Amsterdam i Barcelona. No et perdis una col·lecció d'art única per reflexionar sobre la societat moderna. Tens un descompte del 20% en l'entrada amb el Carnet Jove.

Saló de l'Ensenyament

Del 13 al 17 de març torna el Saló de l'Ensenyament, la cita que reuneix orientació, tallers i l'oferta més completa d'estudis. El Saló posa a la teva disposició activitats, serveis i material per conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar-te en la presa de decisions. Coneix tots els serveis i tallers de què podràs gaudir-hi. Vine i agafa les regnes del teu futur acadèmic!

Cicle Gaudí 2024

El Cicle Gaudí és una proposta de l'Acadèmia del Cinema Català que apropa a 118 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. Aquest febrer la pel·lícula seleccionada és Upon Entry. Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3 €, aprofita-ho!

LEVEL

Carnet Jove i Level han unit sinergies per oferir-vos nous descomptes en noves rutes que ofereix Level. Reserves flexibles en tots el vols! Aprofita el 5% de descompte permanent tot l'any en qualsevol vol d'anada i tornada sense restriccions, ni limitacions d'ús. I també el val d'un 15% de descompte amb el teu PACK JOVE 2024 en tots els vols d'anada i tornada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Esplugues de Llobregat.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Esplugues tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Esplugues de Llobregat i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar