Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat

Amb el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals d'Esplugues de Llobregat.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços d'Esplugues de Llobregat, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets d'Esplugues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat?

Descobreix un món d’avantatges a Esplugues de Llobregat

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament d'Esplugues de Llobregat

Avantatges en comerços i entitats d'Esplugues de Llobregat

A més, amb el teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges d'Esplugues de Llobregat a l’enllaç que trobaràs a sota!

A Escena

Vols aprendre a ballar? Amb el Carnet Jove, a l'Escola de Dansa i Arts Escèniques A Escena gaudeix d'una classe gratuïta de prova i d'un 10% de descompte en workshops, cursos intensius i tallers de curta durada. No deixis escapar aquesta oportunitat per perfeccionar els teus moviments!

División Estética

Per a un aspecte impecable, confia en División Estética! Amb el Carnet Jove, gaudeix d'un 10% de descompte en tots els serveis, excepte cosmètica.

Fotoprix

Has immortalitzat moments importants i vols guardar-los o regalar-los? Amb Fotoprix i el Carnet Jove estalvia't el 15% en els serveis d'impressió i material no fotogràfic: marcs, àlbums i rodets.

Prisma Òptica

Si vols renovar les ulleres graduades o busques unes ulleres de sol amb estil, passa per Prisma Òptica amb el Carnet Jove i podràs gaudir d'un estalvi del 40% en ulleres graduades, de sol i lents de contacte, llevat campanyes.

Descobreix tots els avantatges a Esplugues de Llobregat!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove d'Esplugues de Llobregat no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Sala Montjuïc

Sala Montjuïc torna aquest estiu al castell de Montjuïc amb cinema a la fresca! Del 28 de juny al 2 d'agost, gaudeix de pel·lícules com Barbie, Pequeñas criaturas, Regreso al futuro i molt més! Amb el Carnet Jove, aconsegueix 1 € de descompte en les entrades, tant a taquilla com en línia. Cinema, música i pícnic sota les estrelles!

Parcs aquàtics

Ja va arribant l'època de passar-se hores i hores en remull! Els parcs aquàtics de Catalunya ja es preparen per a la temporada d'estiu. Descobreix els millors descomptes amb el Carnet Jove i gaudeix d'un estiu refrescant i ple de diversió.

Balañá en viu

Els teatres del Grup Balañá s'han convertit en "Balañá" en Viu. Inicien una nova etapa per oferir una experiència més bidireccional, interactiva amb el públic i global a diversos teatres de la ciutat comtal. Deixa't sorprendre amb l'entreteniment més autèntic de Barcelona. Amb el Carnet Jove tens un 20% de descompte en les entrades.

Bilbao BBK Live

Bilbao BBK Live és un festival internacional de música pop-rock que celebra a Bilbao la seva 18a edició amb Arcade Fire, Jungle, Massive Attack, The Prodigy, Underworld i molts més. No us perdeu l'oportunitat de gaudir de la millor música en un entorn privilegiat com Kobetamendi a Bilbao, l'11, 12 i 13 de juliol. Amb el Carnet Jove tens descompte del 30% en l'entrada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Esplugues de Llobregat.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet d'Esplugues tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'Esplugues de Llobregat i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital d'Esplugues de Llobregat a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar