Carnet Jove de les Garrigues

Amb el nou Carnet Jove de les Garrigues estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de les Garrigues, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de les Garrigues.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de les Garrigues, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de les Garrigues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de les Garrigues?

Descobreix un món d’avantatges a les Garrigues

Avantatges en serveis municipals de les Garrigues

Avantatges en comerços i entitats de les Garrigues

A més, amb el teu Carnet Jove de les Garrigues tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de les Garrigues a l’enllaç que trobaràs a sota!

Oli Cometes

És ben coneguda la qualitat de l'oli de les Garrigues. Visita Oli Cometes, amb el Carnet Jove hi tens un descompte del 10% en les visites-experiències.

Lo Centre

Aprendre idiomes sempre és útil, sigui per feina o per viatjar pel món. A Lo Centre, a les Borges Blanques, tens un estalvi del 50% en la matrícula, amb el Carnet Jove.

Bar Centre el Vilosell

Si vols sortir a menjar o prendre alguna cosa amb la colla, vine amb el Carnet Jove al Bar Centre El Vilosell i estalvia't un 10% en tots els serveis del bar restaurant.

Clínica Veterinària Borges Vet

Tenir cura dels nostres amics peluts és molt important. A la Clínica Veterinària Borges Vet gaudeix d'un 10% de descompte en els productes de la botiga.

Descobreix tots els avantatges a les Garrigues!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de les Garrigues no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Brickània

Descobreix Brickània, el 7è festival de construccions Lego de Montblanc! Del 8 al 9 de juny de 2024 a l'antiga església de Sant Francesc, viu l'emoció del món Lego. Si ets de les persones aficionades a aquesta joguina, el gaudiràs i molt. A més, amb el Carnet Jove, l'entrada és gratuïta!

Primavera Sound

Aprofita el Carnet Jove al Primavera Sound Barcelona 2024! Del 30 de maig a l'1 de juny al Parc del Fòrum, gaudeix de 30 € de descompte en l'abonament. No et perdis aquest festival de música icònic amb artistes com SZA, PJ Harvey, Lana del Rey, Pulp, Vampire Weekend i molts més.

Torna el MOTOGP i F1

Torna el Moto GP i la F1 al Circuit de Barcelona - Catalunya! Si t'agrada el món del motor i vols gaudir dels majors esdeveniments de la temporada, aprofita el 20% de descompte en l'entrada que tens amb el Carnet Jove. Apunta les dates, Gran Premi de MOTOGP del 24 al 26 de maig i Gran Premi de Fórmula 1 del 21 al 23 de juny, i a gaudir!

L'Estiu és Teu

"L'Estiu és Teu" és un programa que organitza colònies d'estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se. Es tracta de conviure durant uns dies i, alhora, fomentar l'aprenentatge en diversos àmbits. Amb el Carnet Jove tens un 5% de descompte en qualsevol modalitat. No t'ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de les Garrigues?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de les Garrigues.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de les Garrigues en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de les Garrigues tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de les Garrigues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de les Garrigues a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar