Carnet Jove de les Garrigues

Amb el nou Carnet Jove de les Garrigues estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de les Garrigues, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de les Garrigues.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de les Garrigues, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de les Garrigues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de les Garrigues?

Descobreix un món d’avantatges a les Garrigues

Avantatges en serveis municipals de les Garrigues

Avantatges en comerços i entitats de les Garrigues

A més, amb el teu Carnet Jove de les Garrigues tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de les Garrigues a l’enllaç que trobaràs a sota!

Fruites i Verdures Pujol Farré

Per a una bona alimentació és important tenir bons productes. En trobaràs de la millor qualitat a Fruites i Verdures Pujol Farré, que t'ofereix un 5% de descompte en tots els productes, amb el Carnet Jove.

Interfilm Les Garrigues

Si t'agrada el món de la fotografia i estàs pensant a fer un regal o una sessió fotogràfica, vine a Interfilm Les Garrigues. Tens un descompte del 10% en tot tipus de revelat fotogràfic, amb el Carnet Jove.

Oli Cometes

És ben coneguda la qualitat de l'oli de les Garrigues. Visita Oli Cometes, hi tens un descompte del 10% en les visites-experiències, amb el Carnet Jove.

Joieria Balcells

Si vols fer un regal o comprar-te un caprici, a la Joieria Balcells tens un 10% de descompte en tots els articles, amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a les Garrigues!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de les Garrigues no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Bowling Diverland

Acosta't amb les teves amistats a Tarragona a gaudir d'una tarda de bitlles a Bowling Diverland. Aprofita el descompte del 2x1 que tens amb el Pack Jove o el descompte permanent del 20% en la partida de bitlles, de dilluns a divendres. No deixis passar l'oportunitat!

Esquí nòrdic amb descompte

Gaudir de l'alta muntanya i fer servir el Carnet Jove és el que es porta ara! Tens ganes de fer una escapada a la neu? Consulta la llista d'estacions disponibles, aprofita els descomptes que t'oferim i gaudeix de l'hivern fent esquí nòrdic!

Palau de la Música

Els amants de la música teniu una cita obligada al Palau de la Música Catalana. Una entitat que per mitjà de la seva activitat promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers. Aprofita el descompte del 30% en l'entrada per a tots els cicles de la programació que tens amb el Carnet Jove!

PortAventura - Nadal

Pels seus espectacles nadalencs, la seva tematització de conte, els seus divertits personatges i les seves atraccions icòniques, PortAventura World et farà viure un Nadal únic que recordareu sempre. Vine i fes que aquest Nadal duri tota la vida: del 18 de novembre al 7 de gener no deixis passar l'oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de les Garrigues?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de les Garrigues.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de les Garrigues en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de les Garrigues tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de les Garrigues i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de les Garrigues a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar