Carnet Jove de L'Hospitalet

Amb el nou Carnet Jove de L'Hospitalet estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de L'Hospitalet, que t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de L'Hospitalet.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de L'Hospitalet, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de L'Hospitalet i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de L'Hospitalet?

Descobreix un món d’avantatges a L'Hospitalet

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de L'Hospitalet

Avantatges en comerços i entitats de L'Hospitalet

A més, amb el teu Carnet Jove de L'Hospitalet tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de L'Hospitalet a l’enllaç que trobaràs a sota!

RPM Racing

20% en la subscripció a les revistes d'Editorial Alesport, especialitzada en publicacions esportives líder als sectors de la motocicleta, l'automòbil, la bicicleta, l'esquí i el vehicle industrial.

Cinemes de L'H

Ara que reobren els cinemes amb aforament reduït és un bon moment per aprofitar els descomptes del Carnet Jove a les sales de L'H! Busca al cercador seleccionant l'àmbit "Cinema".

Pedaleja L'H

Si t'agraden les bicicletes, estàs d'enhorabona! Amb el CJ de L'Hospitalet tens descomptes a les botigues Bicicletes Marco i Biking Point. També els trobaràs entrant al cercador i filtrant per l'àmbit "Material esportiu".

Perruqueries de L'H

Amb el CJ de L'Hospitalet tens descomptes en establiments que et permetran un canvi de look al cabell, la barba, les ungles o la pell. Troba l'avantatge que més t'encaixi entrant al cercador i filtrant per l'àmbit "Estètica i perruqueria".

Descobreix tots els avantatges a L'Hospitalet!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de L'Hospitalet no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Consulta els més de 8.000 dtes. permanents a Catalunya, i els festivals, fires, esdeveniments o espectacles esportius temporals a l’apartat “Propostes”. Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Vesteix la teva mirada

Amb el Carnet Jove aprofita les més de 100 ofertes en òptica que t'oferim!! Cuida i vesteix la teva mirada amb lents de contacte, ulleres graduades i de sol.

Sortejos CJ a Instagram!

Encara no ens segueixes a Instagram? Entra al nostre perfil i participa a un munt de sortejos: entrades de teatre, festivals, salons, esdeveniments esportius...

Rakuten Kobo

Si ets un fanàtic de la lectura, amb Rakuten Kobo podràs gaudir de la lectura que vulguis desde el teu mòbil o tablet. Una app de llibres electrònics amb una gran varietat de temàtiques.

Abacus Cooperativa

A Abacus trobaràs tot el que necessites en videojocs, informàtica, fotografia, àudio o música amb tarifa reduïda gràcies al teu Carnet Jove.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

Si encara no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te amb el de L'Hospitalet?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina de ”CaixaBank” de la teva població.

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats al municipi del que volen el carnet.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja el podràs passar a buscar per la teva oficina de ”CaixaBank” i començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de L'Hospitalet té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...:
https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/que-es-el-carnet-jove


I si ets de L'Hospitalet i ja tens el Carnet Jove de Catalunya... Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar