Carnet Jove de Lleida

Amb el nou Carnet Jove de Lleida estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Lleida, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Lleida.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Lleida, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Lleida?

Descobreix un món d’avantatges a Lleida

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Lleida

Avantatges en comerços i entitats de Lleida

A més, amb el teu Carnet Jove de Lleida tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Lleida a l’enllaç que trobaràs a sota!

QR Cafè

Busques un lloc on esmorzar a bon preu? On reunir-te amb les teves amistats prenent alguna cosa? Vine a QR Cafè i aprofita el 10 % de descompte en els menús o consumicions individuals superiors a 10 €.

RACC Autoescoles

Matricula't a l'autoescola del RACC i beneficia't d'un descompte de fins 100 € en el teu carnet de conduir, a més del curs intensiu de teòrica, professorat les 24h, reserva de pràctiques en línia, curs de conducció segura gratuït (149€) i 1 any d'assistència en viatge si et fas soci del RACC.

B The Travel Brand

Ja arriba el moment de començar a planejar les teves vacances d'estiu, i B The Travel Brand t'ajuda amb un 7 % de descompte en reserves de viatges, un 5 % de descompte directe i un 7 % de descompte en Caixes d'Experiències PLAN B!

Clínica Dental Segrià

Fer una visita al dentista de manera habitual és molt important per tenir una bona salut bucal. Amb Clínica Dental Segrià gaudiràs d'una primera visita, revisions gratuïtes, i un 15 % de descompte en tractaments estètics.

Descobreix tots els avantatges a Lleida!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Lleida no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Carnet Jove arriba a TIK TOK

Carnet Jove estrena perfil a TIK TOK, on volem que els i les joves sigueu els protagonistes dels vídeos, reptes i continguts. Aquest nou canal us permetrà conèixer de primera mà tots els avantatges del Carnet Jove i que ens expliqueu quins són els avantatges que us oferim que més us interessen. Entra a TIK TOK i segueix-nos!

Sónar Barcelona 2022

Tens una cita els dies 16, 17 i 18 de juny 2022 a Barcelona. Es tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Aprofita el descompte del 20 % en l'entrada. No t'ho perdis!

MENJA ACTUA IMPACTA

Arriba a Barcelona l'exposició MENJA ACTUA IMPACTA i hi serà fins al 2023! Una exposició temàtica sobre alimentació sostenible i saludable, un programa digital amb un munt de continguts divulgatius que esperem que siguin del teu interès i un programa d'esdeveniments, xerrades, cursos i tallers molt variat.

Museu de la Noguera

Tens ganes de passar una tarda diferent? Fes una visita amb les teves amistats al Museu de la Noguera per conèixer la seva exposició permanent. I no et descuidis del descompte del 20 % en l'entrada!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Lleida?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Lleida.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Lleida tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Lleida a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar