Carnet Jove de Lleida

Amb el nou Carnet Jove de Lleida estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Lleida, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Lleida.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Lleida, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Lleida?

Descobreix un món d’avantatges a Lleida

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Lleida

Avantatges en comerços i entitats de Lleida

A més, amb el teu Carnet Jove de Lleida tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Lleida a l’enllaç que trobaràs a sota!

La Irreductible

Torna setembre i cal estar ben preparats! Si busques material de papereria o llibres a bon preu vine a La Irreductible on tens un descompte del 5 % en tots els articles.

+ Talent

S'acaba l'estiu i s'apropa la tornada als estudis. A + Talent pots apuntar-te a la formació que més t'interessi. Amb el Carnet Jove tens un descompte del 10 % en els cursos de formació privada.

Fruites Andreu

Per tenir una bona alimentació el primer pas és aconseguir uns bons productes. A Fruites Andreu tens un 20 % de descompte en productes de producció pròpia i un 10 % de descompte en la resta de productes.

Magatzems Santacreu

Renova el teu armari a Magatzems Santacreu amb roba còmoda i de qualitat, i tot allò que necessites. Amb el Carnet Jove aprofita el descompte del 10 % en tots els articles.

Descobreix tots els avantatges a Lleida!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Lleida no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Festival de Sitges 2022

Del 6 al 16 d'octubre, torna el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb més ressò que mai. Consulta els diferents descomptes que tens amb el Carnet Jove i viu-lo en primera persona. No deixis que t'ho expliquin!

Torna Horrorland

Horrorland tornarà del 15 d'octubre al 13 de novembre, per Halloween, amb 6 nous passatges del terror. Prepara't per passar-ho de por al millor scream park d'Europa, amb sorprenents cases encantades, espectacles, escape room i molt més! I amb un descompte del 15 % en l'entrada individual amb el Carnet Jove!

Festival de la Velocitat de Barcelona

Del 30 de setembre fins al 2 d'octubre, tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya la 7a edició del Festival de la Velocitat de Barcelona. Un cap de setmana ple de curses i activitats per a tots els públics amb els super-esportius més espectaculars. I amb el Carnet Jove tens un 2x1 en l'entrada!

La Morana

T'agrada el món de l'equitació? Vols conèixer nous indrets d'una manera diferent? Vine a La Morana i aprofita el descompte del 25 % en classes d'equitació i passeigs a cavall i el descompte del 20 % en excursions en carro que tens amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Lleida?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Lleida.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Lleida tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Lleida a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar