Carnet Jove de Lleida

Amb el nou Carnet Jove de Lleida estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Lleida, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Lleida.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Lleida, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Lleida?

Descobreix un món d’avantatges a Lleida

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Lleida

Avantatges en comerços i entitats de Lleida

A més, amb el teu Carnet Jove de Lleida tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Lleida a l’enllaç que trobaràs a sota!

Odai Medicina Estètica

Amb el Carnet Jove tens un 10% de descompte en tractaments facials, higiene i peeling corporal, manicures, depilacions, solàrium i massatges a Odai Medicina Estètica.

Casa Guarro Música

Toques algun instrument o t'agradaria començar a fer-ho? Tot allò que necessitis ho trobaràs a Casa Guarro Música amb un descompte del 10% en la majoria d'articles.

Autoescola Sant Cristóbal

Ha arribat el moment d'aconseguir el carnet de conduir que tant desitges? A l'Autoescola Sant Cristóbal tens un 50% de descompte en la matrícula de qualsevol permís de conducció.

CENA

No deixis passar l'oportunitat, vine al CENA - Centro de Estudios y Negocios Asiáticos i aprofita el 10% de descompte en el preu dels cursos presencials i en línia, i el 5% de descompte en llibres i material didàctic.

Descobreix tots els avantatges a Lleida!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Lleida no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Espai Cultural Canals d'Urgell

L'Espai Cultural dels Canals d'Urgell és un centre d'interpretació on s'explica com s'ha transformat el territori gràcies a la construcció dels canals d'Urgell. Visita'l i aprofita el preu reduït en l'entrada amb el Carnet Jove.

Cultura amb el Pack Jove

Aquest 2023 disposes d'un ampli ventall de descomptes en l'àmbit cultural amb el Pack Jove. La visita a la Sagrada Família és un gran exemple, però en trobaràs molts més i amb una gran varietat. Informa't i gaudeix d'aquests avantatges amb les teves amistats o en família!

Filmin

Si t’agrada el cinema i vols gaudir de les triomfadores dels Goya i dels Oscars, els millors festivals, centenars de documentals, concerts de música... i més, aquesta és la teva oportunitat. Aconsegueix la teva subscripció a Filmin amb el descompte del Carnet Jove!

Hem aconseguit... dtes nous!

Com cada any el Carnet Jove es preocupa de buscar i incorporar nous descomptes perquè els pugui gaudir el jovent. Vols saber quins són els últims descomptes que hem aconseguit per a tu? Consulta el llistat i sigues el primer en utilitzar-los! APROFITA'LS!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Lleida?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Lleida.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Lleida tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Lleida a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar