Carnet Jove de Lleida

Amb el Carnet Jove de Lleida estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Lleida, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Lleida.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Lleida, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, butlletí electrònic...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Lleida?

Descobreix un món d’avantatges a Lleida

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Lleida

Avantatges en comerços i entitats de Lleida

A més, amb el teu Carnet Jove de Lleida tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Lleida a l’enllaç que trobaràs a sota!

Dra. Lídia Antúnez

Mantingues la salut bucal en perfectes condicions amb la Clínica Dental Dra. Lídia Antúnez. Gràcies al Carnet Jove, pots beneficiar-te de la primera visita i revisions gratuïtes, i també d'un 15% de descompte en la higiene bucodental. Cuida la salut bucal amb professionals de confiança i a un preu assequible!

Taxis Lleida - Loteutaxi

Si necessites un taxi per desplaçar-te a una gestió o per moure't a la nit, fes servir Loteutaxi. Tens un 10% de descompte en tots els trajectes a Taxis Lleida - Loteutaxi.

Infounió

Quan es tracta de reparar l'ordinador, cal comptar amb bons professionals. A Infounió, amb el Carnet Jove, tens descomptes del 15% en servei tècnic, del 10% en consumibles i del 5% en informàtica.

Boulder Indoor

Vols fer una activitat diferent aquest hivern? Visita el Boulder Indoor i passa-t'ho bé fent escalada. Aprofita el descompte del 10% en els cursos i en la matrícula de soci amb el Carnet Jove!

Descobreix tots els avantatges a Lleida!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Lleida no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Museu de la Noguera

Gaudeix d'una tarda d'experiències culturals a Balaguer amb la teva colla o la família. Acosta't al Museu de la Noguera i aprofita el descompte del 20% en l'entrada a l'exposició permanent amb el Carnet Jove.

Saló de l'Ensenyament

Del 13 al 17 de març torna el Saló de l'Ensenyament, la cita que reuneix orientació, tallers i l'oferta més completa d'estudis. El Saló posa a la teva disposició activitats, serveis i material per conèixer més a fons les característiques dels itineraris formatius i ajudar-te en la presa de decisions. Coneix tots els serveis i tallers de què podràs gaudir-hi. Vine i agafa les regnes del teu futur acadèmic!

Cicle Gaudí 2024

El Cicle Gaudí és una proposta de l'Acadèmia del Cinema Català que apropa a 118 municipis de tot Catalunya, cada mes, el millor cinema català del moment. Aquest febrer la pel·lícula seleccionada és Upon Entry. Amb el Carnet Jove pots gaudir el millor cinema català per només 3 €, aprofita-ho!

LEVEL

Carnet Jove i Level han unit sinergies per oferir-vos nous descomptes en noves rutes que ofereix Level. Reserves flexibles en tots el vols! Aprofita el 5% de descompte permanent tot l'any en qualsevol vol d'anada i tornada sense restriccions, ni limitacions d'ús. I també el val d'un 15% de descompte amb el teu PACK JOVE 2024 en tots els vols d'anada i tornada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Lleida?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Lleida.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Lleida tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Lleida i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Lleida a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar