Carnet Jove de Manlleu

Amb el nou Carnet Jove de Manlleu estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Manlleu, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Manlleu (museus, cursos de formació, instal·lacions esportives...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Manlleu, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Manlleu?

Descobreix un món d’avantatges a Manlleu

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Manlleu

Avantatges en comerços i entitats de Manlleu

A més, amb el teu Carnet Jove de Manlleu tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Manlleu a l’enllaç que trobaràs a sota!

Centre d'Estètica Bosch

Vine a Centre d'Estètica Bosch i amb el Carnet Jove gaudiràs d'un descompte en depilació i neteja de cutis i 2 sessions de regal per abonament de 10 sessions de solarium.

Grup Carrera

Necessites una nova cafetera? Ha arribat el moment de jubilar el microones que t'ha acompanyat tants anys? Vine a Grup Carrera i aprofita el descompte del Carnet Jove en petits electrodomèstics!

A.E.C Manlleu

La teva passió és el futbol? Vols donar suport al teu equip? El Carnet Jove t'ho posa fàcil, aprofita el descompte i vine a animar al A.E.C Manlleu!

Cansaladeria Xarcuteria Camps

T'agrada la carn de la terra? Vols organitzar una barbacoa amb les teves amistats? Vine a Cansaladeria Xarcuteria Camps i trobaràs un bon producte amb descompte gràcies al Carnet Jove!

Descobreix tots els avantatges a Manlleu!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Manlleu no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Halloween a PortAventura World!

De nou el Halloween envaeix cada racó de PortAventura World amb terrorífiques i divertides sorpreses que us embruixaran. Tot està preparat, tan sols faltes tu i les teves ganes de tornar a viure un Halloween terroríficament divertit!

Manga Barcelona

Per a totes aquelles persones fanàtiques del Manga l'espera arriba a la seva fi. Del 29 d'octubre a l'1 de novembre arriba la 27 edició del MANGA BARCELONA. I com sempre, amb el teu Carnet Jove, podràs tenir descompte.

Nous Emprenedors

Si tens la intenció d'aventurar-te a iniciar el teu propi negoci, nosaltres et facilitem el camí. Consulta un llistat amb més de 50 descomptes en tots aquells àmbits que puguis necessitar per tal d'ajudar-te a emprendre el teu negoci.

Aprèn en línia!

Aprofita que torna octubre per aprendre anglès o allò que tenies pendent! Aquí tens algunes propostes per aprendre en línia amb descompte.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Manlleu?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Manlleu.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Manlleu tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Manlleu a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar