Carnet Jove de Manlleu

Amb el nou Carnet Jove de Manlleu estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Manlleu, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Manlleu (museus, cursos de formació, instal·lacions esportives...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Manlleu, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Manlleu?

Descobreix un món d’avantatges a Manlleu

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Manlleu

Avantatges en comerços i entitats de Manlleu

A més, amb el teu Carnet Jove de Manlleu tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Manlleu a l’enllaç que trobaràs a sota!

La Vaixella

Estàs pensant a fer un regal a bon preu i busques inspiració? O necessites equipament per a la teva llar? Vine a La Vaixella i aprofita el descompte del 10 % en tots els articles que t'ofereixen amb el Carnet Jove.

Papers

Torna setembre i cal estar ben preparats! Si busques material de papereria a bon preu, a Papers tens un 10 % de descompte en material escolar, regals, detalls, bijuteria i complements.

Ma! Llo!

Renova el teu armari a Ma! Llo! amb roba còmoda i de qualitat i tot allò que necessites. No deixis passar l'oportunitat i aprofita el descompte del 10 % en tots els articles amb el Carnet Jove.

Sambucus

Gaudeix d'una cuina saludable i ben cuinada, amb un estil singular. Vine a Sambucus i aprofita't del descompte del 10 % en consumició al restaurant i en compres a la botiga en línia d'infusions.

Descobreix tots els avantatges a Manlleu!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Manlleu no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Festival de Sitges 2022

Del 6 al 16 d'octubre, torna el 55è Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya amb més ressò que mai. Consulta els diferents descomptes que tens amb el Carnet Jove i viu-lo en primera persona. No deixis que t'ho expliquin!

Torna Horrorland

Horrorland tornarà del 15 d'octubre al 13 de novembre, per Halloween, amb 6 nous passatges del terror. Prepara't per passar-ho de por al millor scream park d'Europa, amb sorprenents cases encantades, espectacles, escape room i molt més! I amb un descompte del 15 % en l'entrada individual amb el Carnet Jove!

Festival de la Velocitat de Barcelona

Del 30 de setembre fins al 2 d'octubre, tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya la 7a edició del Festival de la Velocitat de Barcelona. Un cap de setmana ple de curses i activitats per a tots els públics amb els super-esportius més espectaculars. I amb el Carnet Jove tens un 2x1 en l'entrada!

Mercat de Música Viva de Vic

Del 14 al 17 de setembre se celebra el 34è Mercat de Música Viva de Vic. Un punt de trobada professional del sector de la música, imprescindible per descobrir els sons que bateguen a Catalunya, l'estat espanyol i l'arc mediterrani, però també a la resta del món. T'esperem!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Manlleu?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Manlleu.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Manlleu tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Manlleu a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar