Carnet Jove de Manlleu

Amb el nou Carnet Jove de Manlleu estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Manlleu, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Manlleu (museus, cursos de formació, instal·lacions esportives...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Manlleu, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Manlleu?

Descobreix un món d’avantatges a Manlleu

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Manlleu

Avantatges en comerços i entitats de Manlleu

A més, amb el teu Carnet Jove de Manlleu tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Manlleu a l’enllaç que trobaràs a sota!

Mussi Patchwork

A Mussi Patchwork trobaràs un ampli ventall de teles, llanes i materials de labors i merceria. Amb un descompte del 10% en tots els productes gràcies al Carnet Jove.

Passarel·la

El fred ja és aquí! Aprofita el Carnet Jove i omple el teu armari amb roba d'abrigar. A Passarel·la - Moda i complements tens un descompte del 15% en tots els articles.

Mentactiva

Cuidar la salut mental és tan important com cuidar el cos. Vine a Mentactiva Psicologia Global on tens un descompte del 10% en tots els serveis (psicologia global i psicoteràpia).

El Mercat et Cuida

Vols ajuda per saber quins aliments et funcionen millor? Al Mercat Municipal de Manlleu tens un servei de consulta dietètica, El Mercat et Cuida, amb un 10% de descompte.

Descobreix tots els avantatges a Manlleu!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Manlleu no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Parc d'Aventura Anigami

Al Parc d'Aventura Anigami tens un munt d'activitats per passar un dia fantàstic: diversos circuits, rocòdrom, escalada, tirolina gegant... Tens un 2x1 en l'activitat que triïs (no aplicable a grups) i cal realitzar una reserva prèvia. No t'ho perdis!

Cultura amb el Pack Jove

Aquest 2023 disposes d'un ampli ventall de descomptes en l'àmbit cultural amb el Pack Jove. La visita a la Sagrada Família és un gran exemple, però en trobaràs molts més i amb una gran varietat. Informa't i gaudeix d'aquests avantatges amb les teves amistats o en família!

Filmin

Si t’agrada el cinema i vols gaudir de les triomfadores dels Goya i dels Oscars, els millors festivals, centenars de documentals, concerts de música... i més, aquesta és la teva oportunitat. Aconsegueix la teva subscripció a Filmin amb el descompte del Carnet Jove!

Hem aconseguit... dtes nous!

Com cada any el Carnet Jove es preocupa de buscar i incorporar nous descomptes perquè els pugui gaudir el jovent. Vols saber quins són els últims descomptes que hem aconseguit per a tu? Consulta el llistat i sigues el primer en utilitzar-los! APROFITA'LS!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Manlleu?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Manlleu.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Manlleu tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Manlleu a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar