Carnet Jove de Manlleu

Amb el nou Carnet Jove de Manlleu estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Manlleu, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Manlleu (museus, cursos de formació, instal·lacions esportives...)
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Manlleu, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Manlleu?

Descobreix un món d’avantatges a Manlleu

Davant les mesures adoptades en relació a la COVID-19, els establiments que ofereixen descomptes del Carnet Jove poden estar tancats o amb accés restringit. Per tant, si teniu qualsevol dubte, us recomanem contactar directament amb el col·laborador.

Avantatges en serveis municipals de l’Ajuntament de Manlleu

Avantatges en comerços i entitats de Manlleu

A més, amb el teu Carnet Jove de Manlleu tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Manlleu a l’enllaç que trobaràs a sota!

Centre d'Estètica Bosch

Prepara la teva pell per l'estiu! Centre d'Estètica Bosch t'ajuda amb el descompte del 10 % en depilació, neteja de cutis, i 2 sessions de regal per abonament de 10 sessions de solàrium.

Kit Servei Tècnic

El teu equip informàtic necessita una bona revisió? Kit Servei Técnic t'ho posa fàcil, porta el teu ordinador i gaudeix d'un 15 % de descompte en la mà d'obra en totes les reparacions.

Cotilleria Arboix

Arriba la calor i és el moment de fer el canvi d'armari. Vine a Cotilleria Arboix i fes-te amb tot allò que necessitis amb un descompte del 10 % en tots els articles.

Ester Perruqueria

Necessites una bona tallada de cabells? Tens un esdeveniment formal? Vine a Ester Perruqueria i aprofita el descompte del 10 % en tots els productes i serveis (productes biològics i orgànics).

Descobreix tots els avantatges a Manlleu!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Manlleu no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (més de 60.000).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

<
Carnet Jove arriba a TIK TOK

Carnet Jove estrena perfil a TIK TOK, on volem que els i les joves sigueu els protagonistes dels vídeos, reptes i continguts. Aquest nou canal us permetrà conèixer de primera mà tots els avantatges del Carnet Jove i que ens expliqueu quins són els avantatges que us oferim que més us interessen. Entra a TIK TOK i segueix-nos!

Sónar Barcelona 2022

Tens una cita els dies 16 , 17 i 18 de juny 2022 a Barcelona. Es tornarà a celebrar Sónar de Dia de dijous a dissabte a Fira Montjuïc, mentre que la festa nocturna es traslladarà a la Fira Gran Via, el recinte habitual de Sónar de Nit, divendres i dissabte. Aprofita el descompte del 20 % en l'entrada. No t'ho perdis!

MENJA ACTUA IMPACTA

Arriba a Barcelona l'exposició MENJA ACTUA IMPACTA i hi serà fins al 2023! Una exposició temàtica sobre alimentació sostenible i saludable, un programa digital amb un munt de continguts divulgatius que esperem que siguin del teu interès i un programa d'esdeveniments, xerrades, cursos i tallers molt variat.

CABRÓ ROCK

Arriba la 2a edició del Cabró Rock, el festival de referència de les Terres d’Osona. Després de l’èxit rotund de l’edició 2021, tot i les restriccions, el festival torna els pròxims 10 i 11 de juny amb un cartell a anys llum de l’anterior. Tens ganes de concerts i de festa? Els grups que venen a aquesta nova edició també!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Manlleu?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Manlleu.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Manlleu tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Manlleu i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Manlleu a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar