Carnet Jove de Roses

Amb el Carnet Jove de Roses estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Roses, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Roses.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Roses, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Roses i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Roses?

Descobreix un món d’avantatges a Roses

Avantatges en serveis municipals de Roses

Avantatges en comerços i entitats de Roses

A més, amb el teu Carnet Jove de Roses tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Roses a l’enllaç que trobaràs a sota!

Cinemes Roses

Tens ganes de gaudir d'una tarda de cinema? Vine amb bona companyia als Cinemes Roses i gaudeix de la pel·lícula que et vingui de gust amb tarifa reduïda en l'entrada de dilluns a dijous, gràcies al Carnet Jove.

Flors Mateu

Un ram de flors per a la teva parella o per a un familiar sempre és un bon regal. Aprofita el 10% d'estalvi en rams i arranjaments florals que t'ofereix Flors Mateu - El Racó de les Flors, amb el Carnet Jove!

Grup d'Esports Nàutics de Roses

Aprofita el Carnet Jove amb el Grup d'Esports Nàutics de Roses! Gaudeix d'un 10% de descompte en el lloguer de vela, windsurf, caiac i paddel surf. Deixa't portar per l'energia del vent i viu aventures emocionants al mar.

Casa Turca Handmade

Tot allò que busques, ho trobaràs a Casa Turca Handmade. Sigui per fer un regal o comprar-te un caprici, amb el Carnet Jove tens un 10% de descompte en tots els articles de la botiga.

Descobreix tots els avantatges a Roses!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Roses no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Imagina Girona

Si t'apassionen els escape rooms o vols provar un joc de realitat virtual, acosta't a Imagina Girona a gaudir d'una experiència inoblidable. Amb el Carnet Jove, tens descomptes del 20% de dilluns a dijous i del 10% els divendres, caps de setmana i festius.

Parlem

Troba la tarifa ideal amb opcions flexibles i accessibles. A Parlem tens un 15% de descompte a la tarifa mòbil o paquet d'adsl/fibra+mòbil amb el Carnet Jove! Aprofita aquesta oportunitat per estalviar en la factura de telefonia i internet!

IBERIA

Estalvia amb el Carnet Jove viatjant amb IBERIA! Ara tens un 10% de descompte en el preu final dels vols operats per: IBERIA - IBERIA Express - IBERIA Regional AirNostrum (sense restricció per origen i destí)!! Sol·licita el codi promocional, únic per titular del Carnet Jove, a través del web d'EYCA i a viatjar!

ALEGRIA de Cirque du Soleil

Torna a Barcelona el show més emblemàtic de Cirque du Soleil de tots els temps, ALEGRIA! Des del 19 de març al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Aconsegueix el teu codi promocional en les funcions i categories PL1-PL2-PL3 en dies i hores específiques. No deixis passar aquesta oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Roses?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Roses.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Roses tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Roses i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Roses a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar