Carnet Jove de la Segarra

Amb el Carnet Jove de la Segarra estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de la Segarra, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de les poblacions de la comarca de la Segarra.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de les poblacions de la comarca de la Segarra, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de la comarca de la Segarra i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de la Segarra?

Descobreix un món d’avantatges a la Segarra

Avantatges en serveis municipals de la Segarra

Avantatges en comerços i entitats de la Segarra

A més, amb el teu Carnet Jove de la Segarra tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de la Segarra a l’enllaç que trobaràs a sota!

La Formiga Informàtica

Quan es tracta de reparar l'ordinador, cal comptar amb bons professionals. A La Formiga Informàtica, amb el Carnet Jove tens un descompte del 15% en el seu servei tècnic.

Garatge Cervera

Cuida com cal el teu vehicle a Garatge Cervera. Porta el Carnet Jove i gaudeix d'un 15% d'estalvi en tots els serveis: canvi d'oli, pneumàtics, xapa i pintura, serveis de diagnosi i molt més!

Sílvia Sarri Psicòloga

Busques millorar la teva salut emocional? A Sílvia Sarri Psicòloga, aprofita un estalvi del 20% en la primera visita i en les visites de seguiment. Inicia el camí cap al benestar emocional avui mateix.

Perruqueria Rosa Vendrell

Vols canviar d'estil o posar-te a punt per a una festa o un esdeveniment? A Perruqueria Rosa Vendrell tens un 10% de descompte en tots els serveis de perruqueria, amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a la Segarra!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de la Segarra no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva comarca!

Eufònic

No perdis l’oportunitat de viure el Festival Eufònic, amb el Carnet Jove tens un 15% de descompte en els abonaments! Del 4 al 14 de juliol, descobreix una programació única en espais naturals i patrimonials de les Terres de l'Ebre, amb actuacions que combinen art, ciència i medi ambient.

Parcs aquàtics

Ja va arribant l'època de passar-se hores i hores en remull! Els parcs aquàtics de Catalunya ja es preparen per a la temporada d'estiu. Descobreix els millors descomptes amb el Carnet Jove i gaudeix d'un estiu refrescant i ple de diversió.

Balañá en viu

Els teatres del Grup Balañá s'han convertit en "Balañá" en Viu. Inicien una nova etapa per oferir una experiència més bidireccional, interactiva amb el públic i global a diversos teatres de la ciutat comtal. Deixa't sorprendre amb l'entreteniment més autèntic de Barcelona. Amb el Carnet Jove tens un 20% de descompte en les entrades.

Bilbao BBK Live

Bilbao BBK Live és un festival internacional de música pop-rock que celebra a Bilbao la seva 18a edició amb Arcade Fire, Jungle, Massive Attack, The Prodigy, Underworld i molts més. No us perdeu l'oportunitat de gaudir de la millor música en un entorn privilegiat com Kobetamendi a Bilbao, l'11, 12 i 13 de juliol. Amb el Carnet Jove tens descompte del 30% en l'entrada.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de la Segarra?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a qualsevol població de la comarca de la Segarra.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència en una població de la comarca de la Segarra en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de la Segarra tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets d'una població de la Segarra i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de la Segarra a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar