Carnet Jove de Tortosa

Amb el Carnet Jove de Tortosa estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Tortosa, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Tortosa.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Tortosa, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Tortosa?

Descobreix un món d’avantatges a Tortosa

Avantatges en serveis municipals de Tortosa

Avantatges en comerços i entitats de Tortosa

A més, amb el teu Carnet Jove de Tortosa tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Tortosa a l’enllaç que trobaràs a sota!

Aleixendri Bel Joies

Si vols fer un regal o comprar-te un caprici, a Aleixendri Bel Joies tens un 10% de descompte en joieria i rellotgeria, amb el Carnet Jove.

Cottet Òptica i Audiologia

Aprofita el Carnet Jove a Cottet Òptica i Audiologia! Gaudeix d'un 10% de descompte en microscopis, telescopis i instrumental òptic. Descobreix el món a través de la claredat visual i l'alta tecnologia.

Biosfera

Aconsegueix una vida més saludable amb el Carnet Jove a Biosfera! Aprofita un 10% d'estalvi en tots els productes ecològics, des de fruita i verdura fins a cosmètica bio i vins.

Astric

Vols canviar d'estil? Preparar-te per a una festa o un esdeveniment? Aprofita el descompte del 10% en tots els serveis de perruqueria a Astric, gràcies al Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a Tortosa!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Tortosa no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Jungle-Trek Pàdel Tamarit

Gaudeix d'un 15% de descompte en l'entrada a Jungle-Trek, amb 130 activitats, jocs, 40 tirolines i 10 circuits d'aventura. A més, a Pàdel Tamarit, aconsegueix també un estalvi del 15% en el lloguer de pistes de pàdel. Aventura't amb els beneficis del Carnet Jove i viu experiències úniques!

Parlem

Troba la tarifa ideal amb opcions flexibles i accessibles. A Parlem tens un 15% de descompte a la tarifa mòbil o paquet d'adsl/fibra+mòbil amb el Carnet Jove! Aprofita aquesta oportunitat per estalviar en la factura de telefonia i internet!

IBERIA

Estalvia amb el Carnet Jove viatjant amb IBERIA! Ara tens un 10% de descompte en el preu final dels vols operats per: IBERIA - IBERIA Express - IBERIA Regional AirNostrum (sense restricció per origen i destí)!! Sol·licita el codi promocional, únic per titular del Carnet Jove, a través del web d'EYCA i a viatjar!

ALEGRIA de Cirque du Soleil

Torna a Barcelona el show més emblemàtic de Cirque du Soleil de tots els temps, ALEGRIA! Des del 19 de març al Districte Cultural de L'Hospitalet de Llobregat. Aconsegueix el teu codi promocional en les funcions i categories PL1-PL2-PL3 en dies i hores específiques. No deixis passar aquesta oportunitat!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Tortosa?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Tortosa.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Tortosa tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Tortosa a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar