Carnet Jove de Tortosa

Amb el nou Carnet Jove de Tortosa estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Tortosa, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Tortosa.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Tortosa, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Tortosa?

Descobreix un món d’avantatges a Tortosa

Avantatges en serveis municipals de Tortosa

Avantatges en comerços i entitats de Tortosa

A més, amb el teu Carnet Jove de Tortosa tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Tortosa a l’enllaç que trobaràs a sota!

Alado Studio

Necessites moblar casa teva? Penses regalar un moble o un complement per a la llar a algú especial? A Alado Studio tens un descompte del 10% en productes Kave Home.

Blades Color

Si vols fer-te un canvi d'estil o tallar-te els cabells, aprofita el descompte del Carnet Jove del 10% en tots els serveis de perruqueria a Blades Color.

Xemeneies Belloren

Vols instal·lar un bon sistema de calefacció a casa teva aquest hivern? Xemeneies Belloren t'ofereix un descompte del 10% en xemeneies i serveis amb el Carnet Jove.

Neus Feliu Núvia i Festa

Tens un esdeveniment important a l'horitzó? Si necessites comprar-te roba de festa, a Neus Feliu Núvia i Festa tens un 10% de descompte en tots els vestits.

Descobreix tots els avantatges a Tortosa!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Tortosa no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

MOCO Museum

Moco Museum és un museu independent amb una àmplia gamma d'obres de cèlebres artistes moderns i contemporanis. No et perdis una col·lecció d'art única per reflexionar sobre la societat moderna. Tens un descompte del 20% en l'entrada amb el Carnet Jove.

Arròs Molí de Rafelet

Escapa't un cap de setmana a Deltebre i visita l'Arròs Molí de Rafelet! Amb el Carmet Jove tens un 50% de descompte en el preu de l'entrada a la visita guiada al museu de l'arròs.

Tria la teva aventura

Aprofita tots els vals de lleure de kàrtings, paintballs, parcs d'aventura i MOLT MÉS del teu Pack Jove 23!! Consulta la llista d'activitats amb descompte disponibles, i gaudeix d'allò que més et cridi l'atenció.

MNAC al Pack Jove

El Museu Nacional d'Art de Catalunya exhibeix una col·lecció de pintura romànica única al món. Amb el Pack Jove 23 tens l'entrada gratuïta. Apropa-t'hi un cap de setmana i visita un dels museus més importants del país!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Tortosa?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Tortosa.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Tortosa tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Tortosa a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar