Carnet Jove de Tortosa

Amb el nou Carnet Jove de Tortosa estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Tortosa, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Tortosa.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Tortosa, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el nou Carnet Jove de Tortosa?

Descobreix un món d’avantatges a Tortosa

Avantatges en serveis municipals de Tortosa

Avantatges en comerços i entitats de Tortosa

A més, amb el teu Carnet Jove de Tortosa tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Tortosa a l’enllaç que trobaràs a sota!

Duetto Jeans

S'apropa el fred i toca fer canvi d'armari. Renova el teu vestuari a Duetto Jeans aprofitant el descompte del 20% en roba d'home, dona i complements que tens amb el Carnet Jove.

Milar Tortosa

Cal comptar amb bons professionals quan es tracta de reparar el nostre ordinador o un electrodomèstic. A Ivonna - Milar Tortosa tens descompte del 10% en venda i reparació de material elèctric i electrònic.

Portal de Luz

T'agrada relaxar-te i cuidar el teu cos com cal? A Portal de Luz trobaràs una gran varietat de tractaments disponibles i amb descomptes del 10% en tots els serveis, com massatge o reiki.

Svelta

Busques un lloc on comprar roba interior o de bany a bon preu? Vine a Svelta i aprofita el descompte del 10% en tots els productes que tens amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a Tortosa!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Tortosa no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (prop de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Gimnàstic de Tarragona

T'apassiona el futbol? Gaudeixes dels partits en directe i vols fer costat al teu equip? Vine al camp del Gimnàstic de Tarragona aquesta temporada i aprofita els 5 € de descompte en entrades per a Gol o Preferent, amb un màxim de 3 partits per temporada.

Manga Barcelona

Per a aquelles persones fanàtiques del Manga hi ha una data molt important! Del 8 a l'11 de desembre arriba la 28a edició del MANGA BARCELONA a la Fira Barcelona Gran Via. I com sempre, amb el teu Carnet Jove, tens tarifa reduïda en l'entrada general.

World Padel Tour

Aquest desembre tens una cita al Palau Sant Jordi de Barcelona, arriba el World Padel Tour on se celebra l'Estrella Damm Barcelona Màster Final 2022 del 15 al 18 de desembre. Amb el carnet jove tens descompte, no t'ho pots perdre!

Palau de la Música 22-23

Descobreix la nova Temporada 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana. Una temporada construïda amb la voluntat d'oferir un ampli ventall de paisatges sonors que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets.

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el nou Carnet Jove Digital de Tortosa?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Tortosa.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Tortosa tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Tortosa i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Tortosa a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar