Carnet Jove de Vilafranca del Penedès

Amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès estàs al lloc i moment perfectes per un descompte!

Vols treure el màxim profit al teu dia a dia? Ara pots fer-ho amb el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès, que és en format digital, i t’ofereix un món d’avantatges al teu voltant que encara no coneixes:

  • Avantatges en diferents serveis municipals de Vilafranca del Penedès.
  • Estalvi en les despeses del teu dia a dia, amb un gran número de descomptes en els comerços de Vilafranca del Penedès, locals i de proximitat.
  • Una comunicació personalitzada sobre els serveis del carnet, perquè t’assabentis dels descomptes que tens més a prop i que poden interessar-te més, a través del nostre web, newsletter...
  • I a més, també gaudiràs de tots els avantatges del Carnet Jove a Catalunya i a Europa!

Si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, aleshores amb el teu carnet també pots gaudir de tots aquests avantatges.

Si no tens el Carnet Jove, a què esperes per fer-te el Carnet Jove de Vilafranca del Penedès?

Descobreix un món d’avantatges a Vilafranca del Penedès

Avantatges en serveis municipals de Vilafranca del Penedès

Avantatges en comerços i entitats de Vilafranca del Penedès

A més, amb el teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès tens un munt de descomptes en serveis i productes en els comerços que tens més a prop, perquè estalviïs cada dia. Aquí tens alguns exemples d’avantatges que pots trobar molt a prop teu, però pots consultar tots els avantatges de Vilafranca del Penedès a l’enllaç que trobaràs a sota!

La Bauma

Vols fer una activitat diferent aquesta primavera? Visita el rocòdrom La Bauma i passa-t'ho bé fent escalada. Aprofita el descompte del 15% en l'abonament de 10 sessions. A més, la matrícula de soci és gratuïta amb el Carnet Jove!

Audiocentro Vilafranca

Cuida la salut auditiva amb les ofertes especials d'Audiocentro Vilafranca. Amb el Carnet Jove, gaudeix d'un 20% a un 30% d'estalvi en protecció contra soroll, taps de bany a mida, adaptacions d'audiòfons, teràpies auditives i complements.

Barberia Santó

Vols canviar d'estil o preparar-te per a una festa o un esdeveniment especial? Vine a Barberia Santó amb el Carnet Jove i gaudiràs d'un 10% de descompte en tots els serveis.

Art Retolació

Mostra el negoci al món amb els serveis de retolació d'alta qualitat a Art Retolació! Gaudeix d'un 10% d'estalvi en el Pack emprenedor, que inclou targetes, rètols, retolació del vehicle i placa d'identificació, amb el Carnet Jove.

Descobreix tots els avantatges a Vilafranca del Penedès!

... i també a Catalunya i arreu d’Europa

Els avantatges del teu Carnet Jove de Vilafranca del Penedès no s’acaben a prop de casa teva, perquè a més amb el teu carnet també pots accedir a:

  • Tots els avantatges (més de 8.000), serveis i propostes del Carnet Jove a Catalunya, i arreu d’Europa (desenes de milers de descomptes).
  • Comptaràs amb una Assegurança de viatges internacionals de franc.
  • Tindràs accés a activitats i propostes participatives que t’obriran les portes a tot un món: professional, de creativitat, d’experiències....

Aquí tens un tast dels avantatges que el Carnet Jove t’ofereix ara mateix més enllà de la teva població!

Revela't

Ets amant de la fotografia? No et perdis el Revela’t 2024! Del 18 de maig al 16 de juny, un festival fotogràfic internacional a Vilassar de Dalt on podràs explorar diverses perspectives sobre la identitat humana amb el lema «Identitat». Amb el Carnet Jove, aconsegueixes l'entrada reduïda per només 10 €.

Primavera Sound

Aprofita el Carnet Jove al Primavera Sound Barcelona 2024! Del 30 de maig a l'1 de juny al Parc del Fòrum, gaudeix de 30 € de descompte en l'abonament. No et perdis aquest festival de música icònic amb artistes com SZA, PJ Harvey, Lana del Rey, Pulp, Vampire Weekend i molts més.

Torna el MOTOGP i F1

Torna el Moto GP i la F1 al Circuit de Barcelona - Catalunya! Si t'agrada el món del motor i vols gaudir dels majors esdeveniments de la temporada, aprofita el 20% de descompte en l'entrada que tens amb el Carnet Jove. Apunta les dates, Gran Premi de MOTOGP del 24 al 26 de maig i Gran Premi de Fórmula 1 del 21 al 23 de juny, i a gaudir!

L'Estiu és Teu

"L'Estiu és Teu" és un programa que organitza colònies d'estiu per a nens, nenes i joves de 5 a 16 anys que vulguin aprendre i divertir-se. Es tracta de conviure durant uns dies i, alhora, fomentar l'aprenentatge en diversos àmbits. Amb el Carnet Jove tens un 5% de descompte en qualsevol modalitat. No t'ho pensis, aquest estiu el recordaràs tota la vida!

Descobreix tots els beneficis de ser del Carnet Jove!

A què esperes per fer-te amb el Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès?Si tens el Carnet Jove, siguis d’on siguis, també pots gaudir de tots aquests avantatges!


1. On el demano?

A qualsevol oficina ”CaixaBank”, en aquest portal web (si ets major de 18 anys) o a imagin (modalitat financera).

2. Qui el pot demanar?

Qualsevol jove d’entre 12 i 30 anys (inclosos) que resideixin o estiguin empadronats a Vilafranca del Penedès.

3. Què necessito?

El DNI o NIE que acrediti la teva residència. En el cas de que el teu document d’identitat no estigui actualitzat però estàs empadronat, pots presentar certificat del padró o document acreditatiu de la teva residència al municipi en el moment de fer la sol·licitud.

4. Quin cost té?

8,65€ a l’any.

5. En quant temps el podré tenir?

En 7-9 dies ja tindràs el teu Carnet Jove Digital activat, moment en el que t’hauràs de descarregar l’APP “CarnetJove CAT”, on t’hauràs de registrar i ja podràs començar a treure-li suc.

6. Necessites més informació?

El Carnet de Vilafranca del Penedès tan sols serà en format digital, però té les mateixes condicions i avantatges que el Carnet Jove de Catalunya. Per gaudir dels descomptes, t’hauràs de descarregar l’APP “Carnetjove CAT” des d’on el podràs utilitzar i mostrar-lo als establiments. Entra en el següent enllaç i troba informació sobre termes de vigència, condicions generals, modalitats...: https://www.carnetjove.cat/ca/informacio/


I si ets de Vilafranca del Penedès i ja tens el Carnet Jove de Catalunya, pots accedir al teu Carnet Jove Digital de Vilafranca del Penedès a través de l’APP. Ja pots gaudir de tots aquests avantatges!

Pujar