PortAventura Park + Ferrari Land

20€ de dte. en l'entrada a PortAventura Park + Ferrari Land

CALENDARI DEL PARK 2019 - DEL 06-04-2019 AL 06-01-2020

Val bescanviable a les taquilles de PortAventura Park per 20 € de descompte en el preu d'una entrada (adult) combinada a PortAventura Park + Ferrari Land per un dia d'accés als parcs. Vàlida per al mateix dia que es bescanviï.

Vàlida per al mateix dia en què es bescanviï el cupó, i prèvia compra a les esmentades taquilles, d'una entrada d'adult d'un dia per a PortAventura Park.

Promoció vàlida fins al 06-01-2020 i no acumulable a altres ofertes, cupons o promocions. Aquesta promoció no és vàlida per a cap altra intal.lació de PortAventura World.

No s'admetran cupons trencats, reenganxats ni fotocopiats. Oferta no acumulable a altres ofertes i/o promocions. Només es pot bescanviar un cupó per entrada i persona. 
No es pot bescanviar pel seu valor econòmic. Se'n prohibeix la venda.
Galaxy: 7000

Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI (no se n'acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser titular vigent del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. Els descomptes no es podran bescanviar pel seu valor en metàl.lic.
Caducat T'estalvies 20 €

20€ dte.

en l'entrada a PortAventura Park + Ferrari Land

 

Com aconseguir aquest val d'ús únic

Per aconseguir aquest val pots fer-ho a través de la nostra APP mòbil o descarregar-te un PDF per a imprimir-lo tu mateix. Recorda que els vals són d'un sol ús!

Per a beneficiar-te del val és imprescindible presentar el Carnet Jove, o mostrar el virtual de l'app i el DNI

Sol·licitar el val a través de l'app mòbil

Dades de contacte

També et pot interessar:

Aquest val ja no existeix al Pack Jove Virtual
Tornar als Descomptes

Pujar