Tornar a les propostes

Animac 2021

 ANIMAC - Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya 
Del 25 de febrer al 7 de març a Lleida

Descobreix la programació d'Animac 2021

Animac celebra el 25è aniversari amb un viatge pel passat, present i futur del cinema d'animació.

La Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, que celebra enguany el 25è aniversari, a Lleida del 26 al 28 de febrer i en línia a FILMIN del 25 de febrer al 7 de març. El certamen oferirà un viatge pel passat, present i futur del cinema d’animació, reflexionant sobre el camí recorregut per aquesta mostra, la més veterana de l’animació a Espanya, amb un acurat programa que posa en relleu la diversitat cultural i artística.

Més de 180 films programats

14 projectes professionals

Un Animac Campus amb accent PIXAR

PETIT ANIMAC amb grans joies de l'animació per a tota la família

Els FILMS d'ESTRENA seran: 

Animac 2021 comptarà amb tres curtmetratges d’estrena mundial: “La odisea espeleológica de Sócrates” (Mèxic, 2020), dirigit per Aria Covamonas; “Mido et les instrumeaux” (França, 2020), de Roman Guillanton, i “Trazo critico. Contaminación”(Espanya, 2020). A més, seran estrenes internacionals els curtmetratges: “Liza” (França, 2020), de Bastien Dupriez; “Good Night Mr. Ted” (Espanya, 2020), de Nicolas Solé, i “Des papillons dans le ventre” (França, 2020), de Miriam Lazrak.

En total, divuit dels films que es podran veure en aquesta edició del certamen seran estrenes a Espanya, entre els quals destaquen els curtmetratges: “Trona Pinnacles”, (França, 2020), de Mathilde Parquet; “Opera” (Corea del Sud i Estats Units, 2020), d’Erick Oh; “Coincés” (França, 2020), de Masa Avramovic, i “Ennui” (França, 2020), de Timothey Delhaize, Alexis Maerten-Lammin, Gabriel Richaud i Aurélia Tron.

TOTA LA INFORMACIÓ a: http://www.animac.cat/

 Amb el Carnet Jove tens tarifa reduïda en l'entrada a l'ANIMAC presencial!  

Preu per Sessió: 3€    Preu Carnet Jove:  2€

Com aconseguir la meva entrada?

La Mostra en línia tindrà lloc del 25 de febrer al 7 de març a la plataforma FLIMIN

Tots els subscriptors de Filmin tindran accés a la programació Animac a Filmin de manera gratuïta, però si no ets subscriptor pots llogar les sessions individualment. 
Només cal registrar-se a Filmin (crear un compte d’usuari) i realitzar la compra per poder veure la sessió o pel•lícula.
Preus individuals per pel•lícula o sessió: 3,95€ 

Recorda que amb el Carnet Jove tens:

50% dte. en la subscripció de 4 mesos a FilminCAT

25% sobre el preu de la subscripció bàsica de Filmin, sense títols premier

 

També et pot interessar:

Pujar