Tornar a les propostes

BioCultura

BioCultura. Fira de Productes Ecològics i Consum Responsable.

BioCultura arriba a la  seva 30a edició, al Palau Sant Jordi de Barcelona, del 9 al 12 de maig 2024, com totes les edicions té el ferm propòsit de seguir sorprenent els visitants amb les darreres novetats del sector ecològic. Cada vegada les propostes són més variades i ens faciliten adoptar uns hàbits saludables i a consumir de forma més responsable.

BioCultura és la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de l'estat i reunirà aquest any, uns 300 expositors dedicats als sectors d'alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible, casa sana, turisme responsable, energies renovables, mobilitat sostenible, artesanies i ONG's. Paral·lelament a l'exposició es faran més de 250 activitats i s'esperen uns 50.000 visitants.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

50% de descompte en el preu de l'entrada.

Aconsegueix el teu descompte en línia utilitzant el codi promocionalJOVEBIOCULUTRA clicant AQUÍ  - ENTRADES A LA VENTA PROPERAMENT! 

 

També et pot interessar:

Pujar