Tornar a les propostes

Escola d’Escriptura - Curs 2020/21 - promoció Juliol

Escola d’Escriptura - Curs 2020/21 -Promoció Juliol

TOTS ELS CURSOS S'IMPARTIRAN EN FORMAT VIDEOCLASSES EN DIRECTE

MATRÍCULA OBERTA

 Gaudeix de l'escriptura, quan vulguis i on vulguis i amb un 10% de descompte en tots els cursos d'estiu amb el teu carnet jove!

 

L'Escola d’Escriptura ofereix per al curs 2020/2021 una àmplia oferta formativa, més de 100 cursos de diversa durada, organitzada en grans àrees:  escriptura  literatura i humanitats  oficis de l'edició  narració i comunicació oral  seminaris  i també la  possibilitat d'organitzar  cursos ad hoc  per a empreses, entitats, institucions, col·legis professionals o universitats. 
 
A l'Escola d'Escriptura, hi trobaràs un equip de professionals que et guiarà i t'acompanyarà en tot el procés creatiu. I tot plegat, gaudint de l'experiència compartida de l'escriptura en un grup literari tutoritzat.
 

     MATRÍCULA OBERTA a partir de l'1 de juliol    

Consulta aquí tota l'oferta formativa 2020/2021 i matricula't al curs que t'interessi
 
  Curs NARRATIVA
Gaudeix del curs d'escriptura de més èxit a Europa.
Curs anual (90 hores / 8 mesos), disponible en català o en castellài en dos formats diferents: videocurs en directe o curs virtual
                                                   
 
El curs Narrativa és la porta d'entrada idònia a l'escriptura creativa. L'alumnat aprendrà les principals tècniques narratives -construcció de personatges, tipus de narradors, creació d'escenes, classes de trames, conflicte narratiu, desencadenant i punts de gir, creació d'expectatives, temps i ritme del relat, descripcions, diàlegs, estils directes i indirectes...-; exercitarà la creativitat; trobarà el seu propi estil literari i començarà a desenvolupar un projecte de novel·la, de llibre de contes o de llibre de no-ficció.
Les inscripcions es poden formalitzar via on line. 
 
image.pngPromoció juliol 2020 - Descomptes per a totes les persones usuàries del CARNET JOVE
 
  • 10% de descompte si es matriculen al curs Narrativa de l'1 al 31 de juliol i la possibilitat de fer el pagament fraccionat (50% al juliol / 50% al setembre). El 10% de dte. i la possibilitat de fer el pagament fraccionat és vàlid per a tots els cursos anuals de l'Escola d'Escriptura (60h o 90h). 
  • 5% de descompte si es matriculen a qualsevol altre dels més de 100 cursos de l'oferta formativa de l'Escola d'Escriptura 2020/21.
     
MATRÍCULA OBERTA -   Formulari d'inscripció  
 
PERÍODES D'INSCRIPCIÓ

 

Videocursos en directede l'1 de juliol al 30 de setembre 

Inici de les classes: a partir del dilluns dia 5 d'octubre de 2020.

Cursos virtuals: de l'1 de juliol al 23 d'octubre 

Inici de les classes: a partir del dilluns 26 d'octubre de 2020.

 

 

*******   www.campusdescriptura.com *******

També et pot interessar:

Pujar