Tornar a les propostes

PARADOX MUSEUM

PARADOX MUSEUM

Visita el Museu de les Paradoxes de Barcelona i viu una experiència interactiva.

En el cor de Barcelona, en plena Plaça d’Urquinaona 3, es troba el museu de les paradoxes, un dels espais més innovadors en el camp de l'entreteniment experiencial.

Amb més de 70 exhibicions sorprenents basades en paradoxes, Paradox Museum Barcelona és un lloc per a experimentar amb tots els sentits, que et convida a fer-te preguntes sobre el món que ens envolta, a veure la realitat a través de percepcions alterades i a descobrir fascinants conceptes científics.

Paradox Museum Barcelona és un lloc per a viure una experiència totalment interactiva en la qual podràs descobrir com el cervell i els sentits poden ser enganyats per una combinació d'estímuls visuals i tàctils.

Mentre descobreixes l'experiència, podràs fer-te fotos divertides i originals, ideals per a penjar en Xarxes Socials i deixar al·lucinant a tots els teus seguidors.

Paradox Museum Barcelona és el lloc perfecte per a totes les edats on res té sentit i, no obstant això, tot és totalment real.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

DESCOMPTE

Tarifa amb el Carnet Jove: 14€, mostrant el Carnet vàlid a la recepció del museu.

Tarifa genèrica 18€

Les entrades es poden reservar online i també a la recepció del museu.

També et pot interessar:

Pujar